UKEstart med Nesten Helg


foto: Åsmund Høeg

 

Det ble hektisk under UKE-start med mange kule arrangementer. Vi har tatt på oss reportasje-hatten og fylt opp kalenderen med UKE-stemning.

 

Søndag 08. oktober: Harald Eia og Nils Brenna

“Sånn er du” med Eia og Brenna på NRK er helt objektivt sett (ifølge oss i Nesten Helg) en av Norges beste podcaster, og det var god stemning da vår reporter møtte de to til intervju. I ekte “Sånn er du”-ånd kombinerte vi seriøs analyse med masse latter. Når man er innom både Donald Trump og Josef Mengele på ti minutter vet du at stemningen både er spennende og festlig på samme tid.

 

Mandag 09. oktober: Oktoberfest

Mandag ble party-mandag da vår reporter tok turen videre til UKAs oktoberfest, eller rølpe-marathon om du vil. Som den eneste edru i mils omkrets fikk hun kreativiteten til å flomme blant festdeltakerne, og det ble dikt, sang og en viss usikkerhet rundt hvorfor vi egentlig feirer Oktoberfest.

 

Tirsdag 10. oktober: Svart Humor

Plutselig var det tirsdag, og vi dro på Svart Humor Live i storsalen med Yousef Hadaoui. Etter mye jovial stemning med blant annet alternativ versjon av Postgirobyggets ‘Solskinnsdag’ - “Jeg sitter nedpå Grønland og ser utover torget…” slo vi av en hyggelig prat med selveste Yousef. Vi snakket blant annet om hvordan alle blir så krenka hele tiden, og om hvordan Yousef ville tilbrakt en hel dag med Siv Jensen (Spoiler: man skal ikke utelukke ligging).

 

Maratonet vårt stoppet derimot ikke på tirsdag, og på Onsdag våget vi oss på både kurs om kvinnelig seksualitet og sex-workshop. Hvis du er nysgjerrig på hvor mange orgasmer kvinner kan få (hint: det er mer enn ti!) eller sexolog Marte Andresen Jakobsens beste sex-tips til studenter bør du få med deg seksualitets-sendingen til Nesten Helg som kommer snart!

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte