Valgnatt med Radio Revolt

Foto: Tech. Sgt. Andy Dunaway./US Navy

 

I over et år har det dominert nyhetsbildet i store deler av verden, og på tirsdag kveld begynner endelig et av tidenes mest omdiskuterte, følelsesladde og i det hele tatt underlige presidentvalg. Endelig skal over 200 millioner amerikanere bestemme om det er Hillary R. Clinton eller Donald J. Trump – eller kanskje Stein, Johnson eller en av de andre? – som skal lede de forente statene de neste fire årene.

Mens verden holder pusten og venter på resultatet, holder Radio Revolt valgnattsending fra tirsdag klokken 22 til onsdag klokken 07, og du er velkommen med! Vi følger resultatene og meningsmålingene etter hvert som de tikker inn, disker opp med fun facts og less fun facts om kandidatene og deres kampanjer, forklarer hvordan valgsystemet faktisk fungerer, og sender direkte fra valgvaken på Studentersamfundet utover natten.

Delta i øyeblikket som kommer til å stå i dine barns historiebøker, og lytt her på radiorevolt.no eller skru deg inn på Radio Revolt på din DAB+-radio klokken 22 på tirsdag, så holder vi deg med selskap gjennom hele natten! Godt valg!

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte