Velkommen til Dungeons and Dragons!

Dungeons and Dragons er kanskje det mest kjente rollespillet i verden. Mange forbinder det med drager, kamper og fantasi, mens de på utsiden kanskje ser på det som noe nerdete og uforståelig.

Foto: Andreas Haugland
Foto: Andreas Haugland                                                                           Tekst: Katrine Gjestrum

Rollespill kan plasseres i samme kategori som videospill og bøker. Kategorien av ting som rett og slett som var ukult før. I dag ser man tydelig at gaming og fantasy bare blir mer og mer populært. Siden DnD ble introdusert i 1974, har spillet fått sin egen nettside og hele fem versjoner er utgitt med nye muligheter og karakterer. For tiden er det anslått at omkring 13,7 millioner spiller Dungeons and Dragons, vil du bli en av de?

Hvis du synes at Dungeons and Dragons er litt mye å ta tak i, så er ikke det så rart. Utrolig mye informasjon er lagt ut, og det kan virke overveldende hvis man skal finne ut av alt selv. En god måte å komme inn i spillet, er å lytte til noen som spiller det. DnD gir deg muligheten til å se for deg ting, akkurat som du vil. Det gjør at rollespillet fungerer veldig bra på radio. På Radio Revolt kan du høre på Dungeons and Dragons på D-Pop. Programmet er spennende for både nykommere og erfarne spillere.

Dungeons and Dragons går ut på å lage deg en karakter som lever i en fantasiverden, basert på middelalderen. Her eksisterer magi og monstre, og hvem du velger å være, avgjør hvordan du kan håndtere dette. I D-Pop er det tre forskjellige karakterer, to hobbiter og et menneske. En siste person er Dungeon Master, det er han som har laget verden og monstrene vi møter. Karakterene kan gå hvor de vil og gjøre hva du vil, det oppstår derfor morsomme og dramatiske hendelser.

Hvem som helst kan spille og høre på Dungeons and Dragons. D-pop har allerede sluppet åtte episoder og er godt i gang med eventyret sitt. Hør på første episode nå og røm vekk fra en verden med restriksjoner til en hvor alt er lov.

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte