Vestlandet invaderer FEBER!

Vestlandet invaderer FEBER!

"Vi hadde en VELDIG god prat på nach en gang." sier storsalsaktuelle Kjartan Lauritzen mens han ser hjertelig på Linni. Mellom dem står Eirik Aas og produsent Vetle Junker som ikke var på nach med Linni og Kjartan. Etter stemningen i studio å dømme kommer det til å endre seg i løpet av natta. Linni og Eirik Aas, i utgangspunktet fra henholdsvis Yoguttene og Hester V75 spiller begge solo på Lokal Bar denne fredagen i anledning Trondheim Calling. De to representerer hver sin generasjon upolert bergensrap, og det er tydelig at Vibbefangerkameratene Eirik Aas og Kjartan Lauritzen har stor respekt for ordsmeden Linni.


Respekten vedvarer når Linni spytter ild og død over en Giggs-beat. Linni er i en skapende fase og kan berette om alt fra livestreaming av horrorspill, og DJ sets med kjæresten DJ Soju til å arrangere spillkvelder med multikunstner Håkon Hoffart.


Kjartan og Eirik beretter om Vibbefangers jobbferier, det kommer frem at hvis Hester V75 var et boyband ville Eirik vært den følsomme, og verken Kjartan Lauritzen, Linni eller Eirik Aas har kjendisdrømmer, men gjett om det ikke er de som fyller Trondheims konsertlokaler i kveld.

Hør sendingen her:

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte