Vi har laget Spotify-liste og har hatt besøk av en kjernekar!Mye spennende som skjer for tida i FEBER-verden! Denne sendinga har vi som alltid tatt for oss den nyeste og beste hiphopen som både Norge og omverden har å by på.

Hester V75 er ute med singel der de har rekruttert Mato Polo lokalt og henta inn Kjartan Lauritzen fra godeste Balestrand. Låta lener mot en ny retning for bergenserne med en mindre drømmende tilnærming til trapen som resulterer i en låt som går litt hardere til verks enn tidligere. Blir spennende dette!

I vår kjære spalte "classixx" så har vi reist tilbake til barneskolen for å besøke en av de større hitsa som den gullalderen av en musikkperiode har å tilby. Det er ingen ringere enn Obie Trices "Snitch" med god drahjelp av Akon på et bunnsolid hook.

Utover det har vi nå lagd en spilleliste på Spotify med all den kuleste musikken vi spiller fra hver sending med artister fra hjemland, naboland og alle land. Så ta deg en tur på Radio Revolt sin Spotify-bruker og finn FEBER, og kos deg med fantastisk hiphop.

Sjekk ut hele sendinga her:

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte