PostBluesKollektivet

PostBluesKollektivet

PostBluesKollektivet på Radio Revolt spiller rock, indie og pop. Vi holder deg oppdatert på ny musikk, får besøk av spennende artister, samt spiller Kollektivets personlige favoritter fra fjern og nær fortid.

 

 

Hver torsdag, kl 19-20 på DAB+ og nett.

 

Medlemmer: Tiril Hognestad, Mona Hynne, Tor Magnus Lund, Jens Waage

Kategorier: Musikk
Spill av
PBK + Aiming for Enrike (+ Are)
TM og Mona så ut til å være alene i kollektivet, men Are kom på tross av FEBER og bidro med fet musikk. Du får i tillegg høre et eksklusivt intervju med Aiming for Enrike, og et dypdykk i labelet Speedy Wunderground, som har utgitt fjorårets beste låt!
Publisert: 23.01.2020
Spill av
PBK + POM POKO
Semesteret er i gang, og PBK er endelig tilbake på lufta! I tiårets første episode får du blant annet høre nytt fra Tame Impala og Okay Kaya, intervjuet Jens og TM hadde med Pom Poko før jul og noen hot takes angående hva som egentlig bør klassiferes som "dad rock"...
Publisert: 19.01.2020
Spill av
PBK... For folk flest?
Vi er fulltallige! I dagens sending spiller vi av låter fra blant annet Beglomeg, Unnveig Aas og Haunted Mansions. Vi tar også opp diskusjonen om PBK er et program for folk flest...
Publisert: 21.11.2019
Spill av
PBK + brenn.
Nok en torsdag, nok en episode med PBK. I dag får du høre praten Jens og TM hadde med brenn., og du får selvfølgelig masse deilige låter!
Publisert: 14.11.2019
Spill av
PBK + KATRINE
I dag har kollektivet besøk av the woman, the myth, the legend; Totens store datter - sjølveste eks-PBKer Katrine! Selv om hun nå har gått videre fra PBK har definitivt ikke radiostemmen blitt lagt på hylla. Tiril og Katrine forteller røverhistorier til de nye, og det spilles en salig blanding av gamle PBK schlagere og nye favoritter.
Publisert: 07.11.2019
Spill av
PBK + MATS WAWA & PELICAT
Buhuuu, knask eller knep? Det er Halloween, og Jens og TM geleider deg gjennom årets skumleste kveld med en diskusjon av Feminalen, intervju med Mats Wawa og Pelicat samt en markering av 25-årsjubileet til Nirvanas "MTV Unplugged"-album.
Publisert: 31.10.2019
Spill av
PBK + K-POP???
I dag pløyer kollektivet seg gjennom en hel haug med nye låter de har bitt seg merke i. I tillegg har TM sjekket ut demoartistene til Trondheim Calling, og det blir en liten beef i studio da Mona mener låten til Jens er Weezer-versjonen av K-Pop...
Publisert: 24.10.2019
Spill av
PBK +FIEH
I kveldens sending får du høre kollektivets godpreik med giganten Fieh! I tillegg har vi låtpremiere på Unnveig Aas sin nye singel. Det gis i tillegg tips til up-and-coming coverartister.
Publisert: 17.10.2019
Spill av
PBK + KING CRIMSON
I dag er det 50 år siden den legendariske platen In The Court of the Crimson King ble sluppet, og kollektivet feirer begivenheten ved å spille litt god gammel progrock. Er det én episode ungene kan droppe er det denne! Men det er også noe å hente for de mindre prog-tilbøyelige blant oss - vi spiller et par nye ikke-prog favoritter, og TM deler noen karakterdefinerende episoder av sitt liv.
Publisert: 10.10.2019
Spill av
PBK + WORLD PREMIERE (LIT)
Tiril er tilbake fra langvarig fravær, og kollektivet feirer med en aldri så liten verdenspremiere! Det er snakk om en rykende fersk låt fra debutplaten til brenn., hvor de har fått med seg Kaja Gunnufsen. I tillegg presenterer vi noen nye godbiter fra innland og utland, og TM siterer legendariske produsent Bruce Dickinson.
Publisert: 03.10.2019
Spill av
PBK med besøk hører høstlåter!
I dagens sending har vi besøk av Jonas fra Sagtann, og hører på musikk vi forbinder med årstiden vi nå har gått inn i; høsten. Du får i tillegg høre noen nye låter som vi har festet oss ved.
Publisert: 26.09.2019
Spill av
Hjemme Alene
Tiril er syk, så de nye er alene i kollektivet og danser på bordet. Det prates om band som endrer stil, og det spilles noen fete nye låter. I tillegg minnes vi det legendariske bandet Vazelina Bilopphøggers som har laga surfbrett i kryssfinér for siste gang.
Publisert: 19.09.2019
Spill av
PBK + Evigheten
I dagens episode tar kollektivet en prat med synth-poperne i Evigheten og hører nytt materiale fra gamle favoritter. I tillegg blir vi bedre kjent med Tor Magnus og hans musikk, og vi markerer at det er pride-helg. Hurra for kjærligheten!
Publisert: 12.09.2019
Spill av
Ida Jenshus og nye PBK!
I denne sendingen får du høre Ida Jenshus fortelle kollektivet om ny plate, inspirasjonskilder og hennes tilsynelatende evige norgesturné. Du blir også kjent med to nye medlemmer - Jens og Mona! De tar med musikk som står deres hjerte nærmest.
Publisert: 05.09.2019
Spill av
Guess who's back?!
I dagens sending har Tiril fått med seg Håvard og William som gjester. Festivalsommeren, polert musikk og Chicago ble diskutert. Både nytt og gammelt ble spilt, i både kjent og ukjent PBK-stil. "Promise me that you'll have lots of sendinger" sa dem. "I will", sa Tiril.
Publisert: 29.08.2019
Spill av
Kongle Live @ Tyven 24.05
Kongle sin konsert på Tyven under Trondheim Konsertkollektivs sommerfest.
Publisert: 26.05.2019
Spill av
Mall Girl Live @ Tyven 24.05
Mall girl sin konsert fra Tyven under Trondheim Konsertkollektiv sin sommerfest.
Publisert: 26.05.2019
Spill av
earth moon transit Live @ Tyven 24.05
Trondheimsbandet earth moon transit sin konsert på Tyven under Trondheim Konsertkollektiv sin sommerfest.
Publisert: 26.05.2019
Spill av
PBK + Sesongavslutning
En æra er over, og en ny begynner. Katrine, Jakob og Even takker for seg, Emil skal permitteres, mens Tiril styrer skuta trygt inn i høstsemesteret. Vi spiller høydepunkter fra de siste årene og mimrer så tårene triller. Takk for oss! :) Vil du være med i Postblueskollektivet? Søk på samfundet.no til høsten!
Publisert: 26.05.2019
Spill av
PBK + Bakkefestivalen
Jon og Jonas fra Bakkefestivalen gjester kollektivet og slår av en prat om årets festival og den såkalte kampsporten capoeira. Vi byr også på traumatiske historier fra barndommen og masse god ny musikk.
Publisert: 02.05.2019
Spill av
PBK + PostPåske
Helt vanlig sending i dag. Ikke noe fiksfakserier. Vi har ikke snakket med noen artister.
Publisert: 25.04.2019
Spill av
PBK + Bandene vi glemte
Kollektivet slår et slag for den norske musikken vi glemte, men som utvilsomt fortjener å huskes. Pink Robots, Harrys Gym, Eye Emma Jedi og Lukestar er blandt artistene som hadde sin storehetstid rundt tiårskiftet, men som av ulike årsaker har gått litt i glemmeboka. Du hører dem og flere til i dagens sending.
Publisert: 04.04.2019
Spill av
PBK + Cloroform
Kollektivet har tatt en prat med legenden John Erik Kaada og Cloroform om frijazz og rock. Vi spiller ny musikk fra blant annet Tame Impala, og guider deg gjennom helgens konsertprogram.
Publisert: 28.03.2019
Spill av
PBK + Lazy Queen
Lazy Queen er i byen, og stopper innom kollektivet. Du får også låtpremiere fra samū, samt den siste ukas høydepunkter.
Publisert: 21.03.2019
Spill av
PBK + NEA
Vi får besøk og livemusikk fra NEA, etter at vi ble bergtatt under konserten hun gjorde på Lokal Bar i februar.
Publisert: 14.03.2019
Spill av
PBK + Combos
I kveldens sending slår kollektivet av en prat med luringene i Combos!
Publisert: 07.03.2019
Spill av
PBK + Jack White
Even og Emil tar plass i studio denne torsdagen og serverer deg to tiår med musikk fra Jack White
Publisert: 28.02.2019
Spill av
PBKs 2009-spesial
Kollektivet skrur tida tilbake til 2009! Vi gjenoppdager musikalske perler og mimrer om fargerike bukser, kviser og lav selvtillit.
Publisert: 21.02.2019
Spill av
PBK + St. Valentin
Kollektivet samles på alle hjerters dag for å servere deg ny norsk og utenlandsk musikk. Brenn, Finding Neo og Hege Bjerk står på menyen.
Publisert: 14.02.2019
Spill av
PBK + Jouska og Pikekyss
I anledning Trondheim Calling får vi besøk av både Jouska og Pikekyss. Sistnevnte spiller også ei låt live i studio!
Publisert: 07.02.2019
Spill av
PBK + Daragh
Trondheim Calling skjer, og vi anbefaler stort og smått. Trondheimsartisten Daragh gjester kollektivet med sin debutsingel under armen.
Publisert: 31.01.2019
Spill av
PBK + Frances Wave & Ekte Indianere
Musikkåret har starta på ordentlig. Vi får besøk av Frances Wave som har med seg ny musikk, og Ekte Indianere som besøkte Trondheim i helga.
Publisert: 24.01.2019
Spill av
PBK + Toy Savoy og Venner
Venner og Toy Savoy tar turen til kollektivet og prater om planer for 2019. Vi spiller fersk rock og diskuterer hvordan man uttaler Chrispy.
Publisert: 17.01.2019
Spill av
PBK + Velkommen til 2019!
Fjorårets mest hypa år, 2019, er endelig her, og kollektivet åpner radiosemesteret med ny musikk og forventninger til Knausfestivalen.
Publisert: 10.01.2019
Spill av
PBK + JON OLAV
Jon Olav er i byen, og tar en tur innom kollektivet for å prate om skiva Ung Poesi, samfunnsengasjment og frokostvaner.
Publisert: 15.11.2018
Spill av
PBK + 2008 spesial
Ut av PBKs tidsmaskin ramler 14 år gamle Even og 10 år gamle Emil - de har reist tilbake i tid til 2008 for å gi dere god 10 år gammel rock.
Publisert: 08.11.2018
Spill av
PBK + Grunn gravende journalistikk
Katrine, Even, Emil og Jakob spiller nytt og gammelt snacks. Emil graver (om enn noe overfladisk) i den Britiske festivalverden.
Publisert: 01.11.2018
Spill av
PBK + Nytt, gammelt og krass kritikk
PBK spiller blant annet The Modern Times, James Marinelli og helt ferske Kløversvingen. I tillegg snakker vi om årets Urørt-finalister!
Publisert: 25.10.2018
Spill av
PBK + Jørgen
Emil, Jakob og vikar-Jørgen spiller godt og blanda!
Publisert: 18.10.2018
Spill av
PBK + brenn. <3
Vi tok en prat med råkkerne i brenn. om beefing, vold og albumsplaner! I tillegg serverer vi nye og gamle tunes fra bl. a. Pond og OKAY KAYA
Publisert: 11.10.2018
Spill av
PBK - PBK + Emil + venner
4/5 av PBK er mystisk forsvunnet, og Emil supplerer med venner Oda og Andreas. Mye nytt, mye gammelt og mye bra.
Publisert: 05.10.2018
Spill av
PBK + Guttastemning
(27.09.18) Ny Torsdag, ny PBK-episode, ny musikk fra Misty Coast, Hemmelig og The Wombats. Jakob og Even har studioet for seg selv.
Publisert: 27.09.2018
Spill av
PBK + TØFL = SANT
(20.09.18) Det er viktig å pleie sine relasjoner for at vennskap skal blomstre... TØFL er tilbake på besøk!
Publisert: 20.09.2018
Spill av
PBK + Mall Girl
Fremadstormende Mall Girl gjester kollektivet denne uka, og har med seg ny musikk. Vi hører ukas pop- og rocknyheter, deriblant lokale HYNU.
Publisert: 13.09.2018
Spill av
PostBluesKollektivet 05.09.2018
Kollektivet har vokst med ett hode siden sist! Vi lærer Emil å kjenne, og spiller ny pop og rock fra inn og utland.
Publisert: 05.09.2018
Spill av
PostBluesKollektivet 30.08.2018
I kveldens sending får du servert godbiter fra det norske, musikalske koldtbordet. Vi har en låtpremiere fra brenn. attpåtil! JENTEKVELD!
Publisert: 30.08.2018
Spill av
PostBluesKollektivet 23.08.2018
PBK er tilbake etter en lang sommerferie, og gir deg godbiter fra blant annet Mall Girl, Pelicat og Darwin Deez.
Publisert: 23.08.2018
Spill av
PostBluesKollektivet 03.05.2018
Vi flytter studio til Den Gode Nabo, hvor vi bland annet får besøk fra Heim-festivalen, Trondheim Konsertkollektiv, Jonas Ledang og TØFL.
Publisert: 03.05.2018
Spill av
PostBluesKollektivet 26.04.2018
Når gutta er borte danser Tiril og Katrine på bordet! Musikkredaktør Erlend og musikkjournalist Maren er gjester.
Publisert: 26.04.2018
Spill av
PostBluesKollektivet 19.04.2018
Hvor bra er egentlig Father John Misty? Hvem var Paul Simons tapte kjærlighet? Og er woman the nigger of the world?
Publisert: 19.04.2018
Spill av
The madderfåkkers are back!
Even, Jakob og Katrine er på plass i studio, og gir deg en høyst variert sending med både hardcore punk og fløyelsmyk indie.
Publisert: 12.04.2018
Spill av
Endelig samla!
Hele kollektivet er på plass og preiker om hva som har skjedd i påska. Vi tar også en titt på nye utgivelser, og Even gir deg seniluka;)
Publisert: 05.04.2018
Spill av
Påskerocken
Den stille uke er over oss, Even er alene i studio, og mye god musikk har blitt sluppet siden sist. Jaggu ble det også litt påskequiz.
Publisert: 29.03.2018
Spill av
Ekte råkk og ekte følelser
Jakob, Even og Katrine gir deg en tjuvstart på helga med nye låter fra bl. a. Gengahr, Few Dollars More og brenn.
Publisert: 15.03.2018
Spill av
Kvinnedagen
Det er kvinnedagen, og Katrine og Jakob spiller opp kul musikk fra kule kvinner og kule menn! Stian Unhjem fra Hey, Wait! er på besøk.
Publisert: 08.03.2018
Spill av
PBK + LUKE
Den rykende ferske og svært lovende tronheimsduoen LUKE stikker innom for en prat om deres siste singel "So Sweet".
Publisert: 01.03.2018
Spill av
PostBluesKollektivet + Frances Wave
PBK snakker med Frances Wave i forkant av deres releasekonsert på Dokkhuset! Bjørn Kvåle Tromsdal vikarierer for Even og Katrine.
Publisert: 22.02.2018
Spill av
PostBluesKollektivets Kjærlighetsspesial!
I ukas sending markerer kollektivet Valentinsdagen med nydelig, hjertevarm musikk! Du får også høre et heidundranes intervju med brenn.!
Publisert: 15.02.2018
Spill av
PBK + Special Guest Johannes Holtmon
Artist Johannes Holtmon gjester PostBluesKollektivet med live musikk, egne favoritter, og spisskompetanse.
Publisert: 08.02.2018
Spill av
Misty Coast besøker PBK
Startskuddet for Trondheim Calling 2018 har allerede gått, og vi gir deg PBKs anbefalinger, samt livemusikk fra fantastiske Misty Coast.
Publisert: 01.02.2018
Spill av
PostBluesKollektivet 25.01.2018
Hvilke konserter er verdt å få med seg i helga? Hva spilles av i ukas Seniluka? Og er egentlig Django Django kunstrock?
Publisert: 25.01.2018
Spill av
PBK + FOAMMM
PBK har pratet med bandet FOAMMM og serverer som sedvanlig ny og gammel musikk.
Publisert: 18.01.2018
Spill av
PostBluesKollektivet 11.01.2018
PBK sparker i gang 2018 med storfint besøk av TØFL, som spiller live for oss.
Publisert: 11.01.2018
Spill av
PostBluesKollektivet 07.12.2017
Julelåter fra den brede rockesjangeren, noen gamle skatter, og den tradisjonsrike granskingen av hva vi har hørt mest på i år.
Publisert: 07.12.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 30.11.2017
Kollektivet diskuterer albumåret 2017, og vi spiller ti av våre favoritter.
Publisert: 30.11.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 23.11.2017
To artister fra øverste hylle, Siv Jakobsen og JON OLAV, gjester kollektivet og slår av en prat denne uka.
Publisert: 23.11.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 16.11.2017
Frede Gabriel gjester dagens sending, og vi tar en titt på hva som skjer på "Lyden av 2018".
Publisert: 16.11.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 09.11.2017
Rykende ferske Kings of the Valley slår av en prat i dagens sending, og vi spiller nye og gamle godbiter fra inn- og utland.
Publisert: 09.11.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 02.11.2017
Hyperaktuelle Klemsdal og Dalgard besøker PBK og spiller rykende ferske låter live i studio. Hot! Vi feirer også bursdags-Tiril.
Publisert: 02.11.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 26.10.2017
Høsten, festlighetenes høyborg, er over oss. Jakob blir feiret i studio, og vi kommer med en dramatisk avsløring i vår nye spalte.
Publisert: 26.10.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 19.10.2017
Hva er den heiteste, nyeste musikken? Hvilke konserter skal kollektivet på i nær fremtid? Og hvor er gutta, egentlig?
Publisert: 19.10.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 12.10.2017
I kveldens sending får du høre vårt intervju med UKA-aktuelle Masasolo fra Danmark! Vi spiller som alltid deilig musikk i tillegg.
Publisert: 12.10.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 07.10.2017
Tomm-Alexander Ebbestad gjester denne spesialsendinga for å dele sin ekspertise om det mytiske bandet fra 90-tallets tunge herointåke.
Publisert: 07.10.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 05.10.2017
Vi setter oss i kollektivets tidsmaskin, og setter kursen mot det gylne året 2007. Her møter vi blant annet Radiohead og Matias Tellez.
Publisert: 05.10.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 28.09.2017
Mats Wawa har tatt seg en prat med kollektivet om debutalbumet! Det blir også premiere på Tirils nye spalte "Seniluka".
Publisert: 28.09.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 21.09.2017
Vi ledsager deg gjennom den tykke skogen av ny og gammel musikk. Stødige programledere, smørbukk og masse kompetanse er nøkkelord i dag.
Publisert: 21.09.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 14.09.2017
Hva rører seg i Trondheim denne uka? Hva blir ukas post-blues? Og hva jobber Katrine egentlig med?
Publisert: 14.09.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 07.09.2017
Hva rører seg i rockeverden i uke 36? Hva skjedde på Tirils dramatiske flytur fra Frankrike? Og hva er egentlig postblues?
Publisert: 07.09.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 28.08.2017
Vi får besøk av rockebandet Weponz Of Mass Destruction, som spiller vaskekte rock. I tillegg tar vi som vanlig en titt på ukas nyutgivelser.
Publisert: 28.08.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 21.08.2017
Etter en lang sommerferie er vi endelig tilbake! Festivalhøydepunkter skal deles, ny musikk skal diskuteres, og post-blues skal konsumeres.
Publisert: 21.08.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 05.06.2017
Vi skal på Radiohead-konsert, og har i den anledning snekret sammen en liten spesial sammen med Radiohead-ekspert Henrik Rødstøl.
Publisert: 05.06.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 08.05.2017
Den siste uka har det blitt sluppet uforskammet mye god musikk , og vi har gjort deg tjenesten å samle et utvalg i denne sendinga.
Publisert: 08.05.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 01.05.2017
Våren, selve sommerens apreritif, er over oss, og vi har tatt en prat med bandet bak en av årets beste norske plater - Hajk.
Publisert: 01.05.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 24.04.2017
Vi får storfint besøk av to av byens konsertbookere, og gir deg kremen av japansk (!) rock.
Publisert: 24.04.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 17.04.2017
I denne post-påskeferiesendinga gjester den eminente Henrik Rødstøl PBK-studioet, og vi sparker i gang eksamensperioden med ROCK.
Publisert: 17.04.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 03.04.2017
PBK-veteran Martin Ervik er på besøk, og gir deg ukas PostBlues! Vi åpner påskeegget og byr på et variert utvalg av godbiter.
Publisert: 03.04.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 27.03.2017
Wu Tang name generator, fitteprinsen Mr Melk, sjukdom og selvfølgelig masse ny og digg musikk.
Publisert: 27.03.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 20.03.2017
I dagens sending får du høre en godprat med sjølveste Thomas Dybdahl! Som alltid spiller vi masse snasen og ny musikk.
Publisert: 20.03.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 13.03.2017
I dagens sending hører vi på godlåter fra kvinnelige artister!
Publisert: 13.03.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 06.03.2017
I dagens sending får vi besøk av Haunted Mansions! I tillegg spiller vi rykende fersk musikk fra inn- og utland. Ta deg en lytt!
Publisert: 06.03.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 27.02.2017
Vi tar en titt på hva som har rører seg i rockelandskapet for tida, og feirer Kartine, som har 28-årsdag.
Publisert: 27.02.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 20.02.2017
Vi graver i rockearkivet og spiller både aktuell og uaktuell musikk. Du får et par rariteter, samt noen hits du kanskje hadde glemt.
Publisert: 20.02.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 13.02.2017
PostBluesKollektivet lader opp til valentinsdagen. Du får amorøs musikk, samt heite sjekketriks fra vår egen Even "The Game" Steine!
Publisert: 13.02.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 06.02.2017
Vi har vært på Trondheim Calling og slått av en prat med Toy Savoy, Magnus Bechmann, Einar Stray og Temporary! Livemusikk står på programmet
Publisert: 06.02.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 30.01.2017
Tiril og Jakob er nye medlemmer av kollektivet, og de tar med seg et knippe låter. I tillegg får vi besøk av singelaktuelle Short Skirts.
Publisert: 30.01.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 23.01.2017
Det relativt ferske bandet Kaopunki Papagayo er i studio for en prat, og vi spiller mye ny musikk pluss litt gammalt.
Publisert: 23.01.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 16.01.2017
2017 har begynt, og vi spør oss hvilke album vi gleder oss til i år.
Publisert: 16.01.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 09.01.2017
Hva var mest hørt i 2016? PBK tar et siste tilbakeblikk
Publisert: 09.01.2017
Spill av
PostBluesKollektivet 12.12.2016
Høytidens ånd har kommet over oss, og da slenger vi som seg hør og bør litt julerock inn i miksen. God jul a!
Publisert: 12.12.2016
Spill av
PostBluesKollektivet 05.12.2016
Vi er på tampen av året, og denne uka snakker vi om konserter som har gjordt ekstra sterkt inntrykk i 2016.
Publisert: 05.12.2016
Spill av
PostBluesKollektivet 28.11.2016
Even er alene i studio, og tar et dypdykk i Mike Pattons svært innholdsrike karriere.
Publisert: 28.11.2016
Spill av
PostBluesKollektivet 21.11.2016
Denne uka oppsummerer PBK 2016 så langt, og kårer våre favorittalbum. Vi prater også om årets skuffelser og årets nesten beste album.
Publisert: 21.11.2016
Spill av
PostBluesKollektivet 14.11.2016
Even og Katrine (og etter hvert Eirik) starter uka med ny musikk fra GUM og Colin John, samt perler fra bl. a. Arcade Fire og David Bowie.
Publisert: 14.11.2016
Spill av
PostBluesKollektivet 07.11.2016
God Mandag! Vi lyser opp høstmørket med god rock, blant annet Kakkmaddafakka, The Brian Jonestown Massacre og Post Animal.
Publisert: 07.11.2016
Spill av
PostBluesKollektivet 31.10.2016
Kollektivet feirer mandagen med en coverlåt-spesial. Det blir flust av overraskelser og låter du egentlig ikke visste var en coverlåt.
Publisert: 31.10.2016
Spill av
PostBluesKollektivet 24.10.2016
2006 SPESIAL: Vi reiser tilbake i tid, og oppsummerer rockeåret 2006.
Publisert: 24.10.2016
Spill av
PostBluesKollektivet 17.10.2016
Gjengen er tilbake i studio for å gi deg en hel del digg musikk.
Publisert: 17.10.2016
Spill av
PostBluesKollektivet 10.10.2016
Idag har vi hatt Venner på besøk i studio som har spilt live for oss. I tillegg har vi prata om Bendik-intervjuet fra forrige uke.
Publisert: 10.10.2016
Spill av
PostBluesKollektivet 03.10.2016
Vi feller en tåre for Blæst, og spiller mye gull - deriblandt Beglomeg, Dirty Projectors og japanske Sawagi
Publisert: 03.10.2016
Spill av
PostBluesKollektivet 26.09.2016
Det er mandag, og det er høst. La PBK sette stemninga for deg nå som vi går inn i denne (til tider) triste årstiden.
Publisert: 26.09.2016
Spill av
PostBluesKollektivet 05.09.2016
Kollektivet har blitt større. Vi kjører rett og slett på med en take-over fra våre nye venner Martin og Even. De tar med seg mye god musikk,
Publisert: 05.09.2016
Spill av
PostBluesKollektivet 22.08.2016
Kollektivet er tilbake etter sommerferien! Vi tar en prat om festivalsommeren, kommende konserter og om fet musikk vi har hørt på i sommer.
Publisert: 22.08.2016
Spill av
PostBluesKollektivet 06.05.2016
Gleder du deg til den nye Radioheadplata? Det gjør vi også, og har derfor en aldri så liten Radioheadspesial. Vi gir deg en låt fra hvert al
Publisert: 06.05.2016
Spill av
PostBluesKollektivet 02.05.2016
Det er eksamensperiode i Trondheim, og her får du en god dose rock å høre på i lesesalen. Lets Eat Grandma, Butthole Surfers og Blink 182 bl
Publisert: 02.05.2016
Spill av
PostBluesKollektivet 15.04.2016
Kollektivet har hatt besøk av Knut-Oscar og Åsmund i Oslo Ess, som styrte musikken en hel time. Tune in for å bli bedre kjent med bandet og
Publisert: 15.04.2016
Spill av
PostBluesKollektivet 11.04.2016
Kollektivet er fulltallig for en gangs skyld, men vi har også med gjest Jørgen Skjennum som har med seg en hel del deilig musikk.
Publisert: 11.04.2016
Spill av
PostBluesKollektivet 04.04.2016
Endelig er kollektivet tilbake, med supervikar Fabian! Erik har vært en tur på verdens største bransjefestival, SXSW, og har med høydepunkte
Publisert: 04.04.2016
Spill av
PostBluesKollektivet 29.02.2016
Tidligere Storsalsbooker hos Samfundet og UKA, Fabian Egge, er vikar i dagens pBK. Det blir digresjoner og fet rock om hverandre.
Publisert: 29.02.2016
Spill av
PostBluesKollektivet 22.02.2016
Kollektivet har tatt et lite intervju med Atlanter! Vi gir deg også en hel del ny musikk fra Death By Unga Bunga, Hoops, Døden og Sunflower
Publisert: 22.02.2016
Spill av
PostBluesKollektivet 14.02.2016
Vi har fått besøk av tidligere pBK-general Jakop, som gir oss en grundig innføring i stonerrock. Det blir seig og digg musikk fra band som M
Publisert: 14.02.2016
Spill av
PostBluesKollektivet 08.02.2016
Vi har vært på Trondheim Calling og Tame Impala-konsert i Oslo, samt fått besøk av nestleder Sigurd fra Konsertarrangørgjengen ved Studenter
Publisert: 08.02.2016
Spill av
PostBluesKollektivet 29.01.2016
Kollektivet får besøk av sjølveste Kristopher Schau! Han har med seg en rekke herlige låter, som inkluderer peruansk protopunk fra 60-tallet
Publisert: 29.01.2016
Spill av
PostBluesKollektivet 18.01.2016
Ny musikk møter gamle slagere i pBKs verden! Kosmik Boogie Tribe, Minor Majority og The Last Shadow Puppets er ute med nytt, for å nevne noe
Publisert: 18.01.2016
Spill av
PostBluesKollektivet 11.01.2016
David Bowie har gått bort, og vi har fått besøk av pBK-venn og tidligere konsertsjef Martin Ervik for å ta en siste hyllest. Også med i stud
Publisert: 11.01.2016
Spill av
PostBluesKollektivet 04.01.2016
pBK sparker i gang 2016 med å diskutere årets (mulige?) albumutgivelser. Det ryktes flere utgivelser, og vi diskuterer det vi ønsker oss mes
Publisert: 04.01.2016
Spill av
PostBluesKollektivet 15.12.2015
Midt i eksamensmaset finner postBluesKollektivet ut at de kan ta seg litt fri og dele deilig rock med resten av verden. Programleder Eirik e
Publisert: 15.12.2015
Spill av
PostBluesKollektivet 16.11.2015
Etter en heftig diskusjon om musikkåret 2015 (se bilde over), legger kollektivet frem en rekke skiver som bør vurderes til en eventuell topp
Publisert: 16.11.2015
Spill av
PostBluesKollektivet 09.11.2015
pBK gir deg våre favoritter av årets lokale utgivelser! Du får Red Mountains, Blomst, Broen, Spidergawd og annen digg Trondheimsmusikk. Vi m
Publisert: 09.11.2015
Spill av
PostBluesKollektivet 02.11.2015
Ny musikk fra Matt Behringer sitt sideprosjekt EL VY, samt gamle fete spor fra Sebadoh og Wilco. I tillegg så snakker vi en del om Elephant9
Publisert: 02.11.2015
Spill av
PostBluesKollektivet 26.10.2015
Endelig er alle tre tilbake i studio! UKAngsten forsvinner sakte, men sikkert og vi ser fremover mot nyere tider med eksamensstress og juleg
Publisert: 26.10.2015
Spill av
PostBluesKollektivet 12.10.2015
Erik er alene i studio og gjør akkurat som han vil. Blir blant annet Darkthrone, Blink-182 og Hello Saferide, samt en liten overraskelse på
Publisert: 12.10.2015
Spill av
PostBluesKollektivet 05.10.2015
I studio befinner Katrine og Eirik seg for å gi deg en time med den perfekte deppemusikken. Ditt lydspor til høsten om du vil. Med musikk fr
Publisert: 05.10.2015
Spill av
PostBluesKollektivet 26.09.2015
Vi har med oss Spellemannprisvinner Amund Maarud i studio. Han er ute med kritikerroste "Volt" fra tidligere i år. Hos oss bestemm
Publisert: 26.09.2015
Spill av
PostBluesKollektivet 20.09.2015
Ny mandag = ny sending med pBK! Du får en time fylt med deilig musikk som Ezra Furman, Deerhunter, Girlpool og Cancer Bats. I tillegg fangir
Publisert: 20.09.2015
Spill av
PostBluesKollektivet 14.09.2015
Ny sending, blant annet diskuterer vi UKA sitt program og The Libertines nye plate. Blir fancy musikk av Blaue Blume, Rumble In Rhodos, Pand
Publisert: 14.09.2015
Spill av
PostBluesKollektivet 06.09.2015
Tilbake i radioen din! pBK gir deg masse ny musikk i dagens sending. Vi er innom Dungen som snart slipper skive OG spiller på Byscenen i nov
Publisert: 06.09.2015
Spill av
PostBluesKollektivet 31.08.2015
Kollektivet har fått et nytt medlem! Fra nå av er Katrine Andresen fast inventar i pBK, og i denne sendingen har hun med seg et knippe av he
Publisert: 31.08.2015
Spill av
PostBluesKollektivet 23.08.2015
Endelig tilbake etter ferien! Vi snakker festivaler. Erik har vært på Roskilde og Slottsfjell, mens Eirik har vært langt nord på Træna, Pste
Publisert: 23.08.2015
Spill av
PostBluesKollektivet 27.04.2015
PostbluesKollektivet har besøk av Short Skirts og Frances Wave i denne fartsfylte sendingen. Sjekk ut låtene som har inspirert begge bandene
Publisert: 27.04.2015
Spill av
PostBluesKollektivet 20.04.2015
PostBluesKollektivet "tar vulvaen tilbake" (hva enn det betyr?) i dagens sending. Vi har besøk av Thea og Katrine og lover musikk
Publisert: 20.04.2015
Spill av
PostBluesKollektivet 13.04.2015
Ny uke, ny musikk fra din lokale gjeng med geriljakrigere for musikken vi er så glad. Vi har en sending fylt med like god musikk som alltid.
Publisert: 13.04.2015
Spill av
PostBluesKollektivet 06.04.2015
Eirik er helt alene i studio, men gir deg utrolig mye god musikk denne 2. påskedagen i 2015. Du får Courtney Barnett, Queens Of The Stone Ag
Publisert: 06.04.2015
Spill av
PostBluesKollektivet 26.03.2015
I dagens sending har Eirik med seg venn og menneske Katrine. Eirik prøver seg på teknikk, og det går overaskende greit. Sammen spiller vi so
Publisert: 26.03.2015
Spill av
PostBluesKollektivet 23.03.2015
I ukas sending har vi besøk av vokalist Ida fra Trondheimsbandet Blomst. De har nettopp vært på turne med en annen PBKfavoritt, nemlig Slutf
Publisert: 23.03.2015
Spill av
PostBluesKollektivet 12.03.2015
I ukas sending har vi med oss Knausbooker fra Konsertarrangørgjengen ved Samfundet Truls Løvik og Sigurd Strømsem, økonomiansvarlig ved samm
Publisert: 12.03.2015
Spill av
PostBluesKollektivet 03.03.2015
I studio har Eirik og Erik med seg Thea og sammen gir de deg en time med den beste musikken som har med seg den herlige lille tingen som het
Publisert: 03.03.2015
Spill av
PostBluesKollektivet 24.02.2015
Vi har hatt storfint besøk av leder ved Studentersamfundet i Trondheim, selveste Per Fridtjof Larssen. Han har med seg musikk han er veldig
Publisert: 24.02.2015
Spill av
PostBluesKollektivet 19.02.2015
I den nyeste episoden gir vi deg mye musikk fra 2015! Blant annet fra helt råe Carl Barret & The Jackals, Blu, Gallows og Viet Cong. Ogs
Publisert: 19.02.2015
Spill av
PostBluesKollektivet 12.02.2015
I dagens über sexye PBK instrumental spesial får du litt på grensa kristen disco funk og indiepop i form av Soli Deo og Tycho, over til Sore
Publisert: 12.02.2015
Spill av
PostBluesKollektivet 03.02.2015
Nok en fartsfylt sending med aktuell og deilig rock fra dine venner i den lokale rockegeriljaen PBK. Vi tar for oss en god blanding som vanl
Publisert: 03.02.2015
Spill av
PostBluesKollektivet 13.01.2015
Nytt år og nye forventninger med din lokale rockegerilja P.B.K. Vi snakker om det vi gleder oss til i rockeåret som kommer. Det er alt fra a
Publisert: 13.01.2015
Spill av
PostBluesKollektivet 17.11.2014
I ukas sending har vi med oss Bokassa! De spilller på Samfundet på lørdag og kom til oss for å spille musikk som har påvirket det de lager.
Publisert: 17.11.2014
Spill av
PostBluesKollektivet 07.11.2014
Storfint besøk pluss litt ekstra i dagens sending. Eirik og Erik har med seg Storsalbooker Are og konsjertsjef Martin ved Studentersamfundet
Publisert: 07.11.2014
Spill av
PostBluesKollektivet 30.10.2014
Alle er samlet i studio og vi kjører nok en sending med god rock. Vi gir deg ny musikk fra The Dead Weather og Shellac. I tillegg blir det .
Publisert: 30.10.2014
Spill av
PostBluesKollektivet 23.10.2014
Denne uka har vi fått besøk av musikkentusiast Katrine, som også har vært med oss før. Sammen med Erik og Eirik tar hun for seg ny musikk fr
Publisert: 23.10.2014
Spill av
PostBluesKollektivet 20.10.2014
I ukas sending kjører Erik og Eirik det litt ned etter helga. Sammen gir de deg et finfint høstsoundtrack bestående av musikk fra blant anne
Publisert: 20.10.2014
Spill av
PostBluesKollektivet 14.10.2014
I denne utgaven av Rockegeriljaen P.B.K har vi besøk av Arctic Monkeys-ekspert Thea Nossen. Hun har studert Arctic Monkeys på nært hold i fl
Publisert: 14.10.2014
Spill av
PostBluesKollektivet 09.10.2014
Ny sending med din lokale gerilja som spesialliserer seg innen rockefeltet. Denne uka byr vi på musikk fra Band Of Skulls, Comet Gain, ny li
Publisert: 09.10.2014
Spill av
PostBluesKollektivet 02.10.2014
Denne uka gir vi deg en liten livespesial! Du får låter fra konserter Erik og Eirik hadde betalt gode studielånkroner for å fått med seg. Vi
Publisert: 02.10.2014
Spill av
PostBluesKollektivet 24.09.2014
I ukas sending spiller vi ny musikk fra blant annet Goat, PURLING HISS, Årabrot og The Bots. Vi snuser også innom Iceage, Arctic Monkeys og
Publisert: 24.09.2014
Spill av
PostBluesKollektivet 18.09.2014
Denne ukas utgave av din lokale rockegerilja bringer en svært eklektisk blanding av både ny og gammel rockemusikk. Lun indie-rock fra Surfer
Publisert: 18.09.2014
Spill av
PostBluesKollektivet 15.09.2014
I ukas sending tar Pande og Eirik for seg ny musikk fra Robert Plant, de amerikanske bluesrockerne i She Keeps Bees, japanske Boris og mye a
Publisert: 15.09.2014
Spill av
PostBluesKollektivet 08.09.2014
Ny sending med nytt medlem Eirik Angård! Vi var innom ny musikk fra Half Japanese, Modest Mouse, Earth, The Kooks og Ty Segall. Eirik spilte
Publisert: 08.09.2014
Spill av
PostBluesKollektivet 25.08.2014
Vi har besøk av musikkentusiast Katrine i nok en melankolispesial. Klikk deg inn for å sjekke ut deilig ny musikk fra Royal Blood, og masse
Publisert: 25.08.2014
Spill av
PostBluesKollektivet 18.08.2014
Rockegeriljaen er tilbake for fullt, og vi pusher igang mandagen med en veldig gira melankolispesial. Her dukker det opp Tallest Man On Eart
Publisert: 18.08.2014
Spill av
PostBluesKollektivet 10.05.2014
Det blir en "best of" fra vårens sendiger, med innslag av endel ny og fresh musikk fra blant annet Black Keys, Tokyo Police Club o
Publisert: 10.05.2014
Spill av
PostBluesKollektivet 28.04.2014
Jakop er atter aleine i studio og spel ny musikk frå Marble Pools, Eels, Sweet Apple og Mastodon m.m. Nødvendig musikk denne veka: Witchcraf
Publisert: 28.04.2014
Spill av
PostBluesKollektivet 07.04.2014
Jakop er einaste geriljamedlem i studio i dag og geleidar deg gjennom nye låtar frå Bokassa, Radio Moscow og Parquet Courts. Ellers inneheld
Publisert: 07.04.2014
Spill av
PostBluesKollektivet 24.03.2014
Den hellige krigen mot intetsigende pop fortsetter, i denne ukas sending kan vi by på ny god psykadelisk doom-metal fra Uncle Acid & the
Publisert: 24.03.2014
Spill av
PostBluesKollektivet 17.03.2014
En noe redusert rockegerilja sørger over Scott Ashetons plutselige bortgang med en hel sending dedikert til The Stooges! Det spilles også an
Publisert: 17.03.2014
Spill av
PostBluesKollektivet 10.03.2014
Denne ukes utgave av Rockegeriljaen pBK tar for seg alt fra nye soloprosjektet til Foo Fighters vokalist Taylor Hawkins, The Birds of Satan,
Publisert: 10.03.2014
Spill av
PostBluesKollektivet 03.03.2014
Erik, Pande og Jakop roter gjennom ei spilleliste av ny og gammel rockemusikk. Klikk deg videre for spilleliste.
Publisert: 03.03.2014
Spill av
PostBluesKollektivet 24.02.2014
Våren er her og rockegeriljaen P.B.K tar for seg en ny runde med hard kamp for rock, imot den onde intetsigende popmusikken!
Publisert: 24.02.2014
Spill av
PostBluesKollektivet 17.02.2014
Fuzz på peisen, vakre tonar i koppen og ein time full med flott musikk. Jakop og Erik varmar opp regntunge Tronheim med litt stoner, litt in
Publisert: 17.02.2014
Spill av
PostBluesKollektivet 10.02.2014
Vi har fått et nytt medlem! Erik Lundgren skal være med å spille rock og lignende i tiden fremover. I sin første sending spilte han låter Lo
Publisert: 10.02.2014
Spill av
PostBluesKollektivet 03.02.2014
Vi får besøk av High Priest of Saturn og Red Mountains, samt pratar om Trondheim Calling.
Publisert: 03.02.2014
Spill av
PostBluesKollektivet 27.01.2014
Fredrik og Jakop går ut i krig mellom dryge stonerlåtar og trivlige indie-pop melodiar. Kven vinn?
Publisert: 27.01.2014
Spill av
PostBluesKollektivet 20.01.2014
I denne vekas sending pratar vi om album vi gledar oss til i våren 2014.
Publisert: 20.01.2014
Spill av
PostBluesKollektivet 13.01.2014
Fredrik, Jakop og Vanja er på plass ledar dykk inn i rockeland med nokre av dei beste låtane frå 2013 og nyutjevingar frå The Band og Bob Dy
Publisert: 13.01.2014
Spill av
PostBluesKollektivet 10.11.2013
I dagens sending av postBluesKollektivet spilte vi mye psykedelisk, punk og stoner.Jakop intervjuet det trønderske stonerbandet Heroinne. Sp
Publisert: 10.11.2013
Spill av
PostBluesKollektivet 03.11.2013
Ny musikk fra White Fence og Black Flag i dagens sending av postBlueskollektivet. Turi satt alene i studio og koste seg med ny surfemusikk f
Publisert: 03.11.2013
Spill av
PostBluesKollektivet 27.10.2013
postBluesKollektivets bortkomne datter Hanne Bryn er attende og leder vekas sending i Fredriks fravær. Denne veka spel vi alt frå japansk st
Publisert: 27.10.2013
Spill av
PostBluesKollektivet 17.10.2013
Denne veka er Jakop aleine og boltrar seg i den fantastiske verda som er svensk retrorock.
Publisert: 17.10.2013
Spill av
PostBluesKollektivet 13.10.2013
Folk-rock spesial! Kresent utvalg glemte (og en vi husker) folk-perler, utelukkende fra 60- og 70tallet!
Publisert: 13.10.2013
Spill av
PostBluesKollektivet 25.09.2013
Nesten bare ny musikk! Masse garage/retro, no stoner-folk, stri pønk og litt postPønk.
Publisert: 25.09.2013
Spill av
PostBluesKollektivet 18.09.2013
Denne uka kastar vi rundt på sarte musikkøyrar med alt frå singer/songwritere til hard doom, samt eit band som kategoriserar seg sjølv som &
Publisert: 18.09.2013
Spill av
PostBluesKollektivet 08.09.2013
Ørken, Stoner, Psych og Postpostpostpost-alt står på tapetet for ukas sending. Nødvendig musikk: Wire-Pink Flag
Publisert: 08.09.2013
Spill av
PostBluesKollektivet 01.09.2013
Denne uka speler vi punk, postpunk, garage samt nye låter fra bl.a. Red Fang, Sweet Apple, King Krule og Death by Unga Bunga.
Publisert: 01.09.2013
Spill av
PostBluesKollektivet 22.08.2013
Turi, Jakop og Fredrik spiller no psych, pønk, garage og litt metall! Nødvendig musikk: The Human Expression - Love At Psychedelic Veloci
Publisert: 22.08.2013
Spill av
PostBluesKollektivet 19.08.2013
postBluesKollektivet er tilbake etter sommeren! Festivalprat om Øya, Roskilde og Pstereo samt litt ny musikk fra sommeren
Publisert: 19.08.2013
Spill av
PostBluesKollektivet 29.04.2013
Publisert: 29.04.2013
Spill av
PostBluesKollektivet 22.04.2013
Publisert: 22.04.2013
Spill av
PostBluesKollektivet 15.04.2013
Overaskende hard sending! Svensk og tysk stoner okkult pop/rock fra Ghost B.C og en bråta med garage og hardcore. Konsertinfo og sleivprat o
Publisert: 15.04.2013
Spill av
PostBluesKollektivet 08.04.2013
MYE ny musikk denne sendinga, alt fra ørken-rock fra Niger til Meir av Kvlertak,
Publisert: 08.04.2013
Spill av
PostBluesKollektivet 23.03.2013
Publisert: 23.03.2013
Spill av
PostBluesKollektivet 18.03.2013
Ty Segall, Free Fall, Quarter Wolf, Dominic, Richard Thompson, Fairport Convention, Bass Drum Of Death, Dungen.
Publisert: 18.03.2013
Spill av
PostBluesKollektivet 11.03.2013
The Bronx, David Bowie, A Plance To Bury Strangers, 1099, Monstero, Honningbarna, Waxahatchee, Widowspeak, The Smiths. Overaskende mye
Publisert: 11.03.2013
Spill av
PostBluesKollektivet 04.03.2013
Johnny Marr var ute svinget seg med de unge og håpefulle, her er det noe for ethvert rockehue :)
Publisert: 04.03.2013
Spill av
PostBluesKollektivet 25.02.2013
Publisert: 25.02.2013
Spill av
PostBluesKollektivet 18.02.2013
Publisert: 18.02.2013
Spill av
PostBluesKollektivet 04.02.2013
Publisert: 04.02.2013
Spill av
PostBluesKollektivet 28.01.2013
Publisert: 28.01.2013
Spill av
PostBluesKollektivet 21.01.2013
Publisert: 21.01.2013
Spill av
PostBluesKollektivet 14.01.2013
Publisert: 14.01.2013
Spill av
PostBluesKollektivet 25.11.2012
Publisert: 25.11.2012
Spill av
PostBluesKollektivet 18.11.2012
Publisert: 18.11.2012
Spill av
PostBluesKollektivet 10.11.2012
Publisert: 10.11.2012
Spill av
PostBluesKollektivet 04.11.2012
Publisert: 04.11.2012
Spill av
PostBluesKollektivet 28.10.2012
Publisert: 28.10.2012
Spill av
PostBluesKollektivet 21.10.2012
Publisert: 21.10.2012
Spill av
PostBluesKollektivet 14.10.2012
Publisert: 14.10.2012
Spill av
PostBluesKollektivet 07.10.2012
Publisert: 07.10.2012
Spill av
PostBluesKollektivet 18.09.2012
Publisert: 18.09.2012
Spill av
PostBluesKollektivet 04.09.2012
Publisert: 04.09.2012
Spill av
PostBluesKollektivet 28.08.2012
Publisert: 28.08.2012
Spill av
PostBluesKollektivet 05.05.2012
Publisert: 05.05.2012
Spill av
PostBluesKollektivet 26.04.2012
Publisert: 26.04.2012
Spill av
PostBluesKollektivet 18.04.2012
Publisert: 18.04.2012
Spill av
PostBluesKollektivet 29.03.2012
Publisert: 29.03.2012
Spill av
PostBluesKollektivet 29.03.2012
Publisert: 29.03.2012
Spill av
PostBluesKollektivet 29.03.2012
Publisert: 29.03.2012
Spill av
PostBluesKollektivet 21.03.2012
Publisert: 21.03.2012
Spill av
PostBluesKollektivet 14.03.2012
Publisert: 14.03.2012
Spill av
PostBluesKollektivet 08.03.2012
Publisert: 08.03.2012
Spill av
PostBluesKollektivet 01.03.2012
Publisert: 01.03.2012
Spill av
PostBluesKollektivet 23.02.2012
Publisert: 23.02.2012
Spill av
PostBluesKollektivet 08.02.2012
Publisert: 08.02.2012
Spill av
PostBluesKollektivet 25.01.2012
Publisert: 25.01.2012
Spill av
PostBluesKollektivet 20.01.2012
Publisert: 20.01.2012
Spill av
PostBluesKollektivet 12.01.2012
Publisert: 12.01.2012
Spill av
PostBluesKollektivet 18.12.2011
Publisert: 18.12.2011
Spill av
PostBluesKollektivet 10.11.2011
Publisert: 10.11.2011
Spill av
PostBluesKollektivet 26.10.2011
Publisert: 26.10.2011
Spill av
PostBluesKollektivet 22.10.2011
Publisert: 22.10.2011
Spill av
PostBluesKollektivet 06.10.2011
Publisert: 06.10.2011
Spill av
PostBluesKollektivet 25.09.2011
Publisert: 25.09.2011
Spill av
PostBluesKollektivet 15.09.2011
Publisert: 15.09.2011
Spill av
PostBluesKollektivet 03.09.2011
Publisert: 03.09.2011
Spill av
PostBluesKollektivet 12.05.2011
Publisert: 12.05.2011
Spill av
PostBluesKollektivet 03.05.2011
Publisert: 03.05.2011
Spill av
PostBluesKollektivet 13.04.2011
Publisert: 13.04.2011
Spill av
PostBluesKollektivet 06.04.2011
Publisert: 06.04.2011
Spill av
PostBluesKollektivet 30.03.2011
Publisert: 30.03.2011
Spill av
PostBluesKollektivet 16.03.2011
Publisert: 16.03.2011
Spill av
PostBluesKollektivet 09.03.2011
Publisert: 09.03.2011
Spill av
PostBluesKollektivet 01.03.2011
Publisert: 01.03.2011
Spill av
PostBluesKollektivet 16.02.2011
Publisert: 16.02.2011
Spill av
PostBluesKollektivet 09.02.2011
Publisert: 09.02.2011
FacebookInstagram