Digresjonen

Digresjonen

Digresjonen, Radio Revolt sitt kveldsmagasin, programmet for deg som kjøper kaffen din på (blå) resept og sover best mellom 12-18. Lurer du på om lyden av en 3D-printer er god ASMR? Om hvor vanlig kjølhaling var? Eller hvorfor engelske krigsskip var malt så rart under første verdenskrig? Her får du servert alle de temaene og tankene man surrer med når man egentlig burde sove. 

Kategorier: Underholdning
Spill av
Digresjonen #4 - Sykdommer
Har du spist flaggermus i det siste, eller har en av de følgende symptomene som feber, kaldsvette, hetetokter, gått ned i vekt, gått opp i vekt, diare eller forstoppelse? Da bør du høre på denne episoden!
Publisert: 20.02.2020
Spill av
Digresjonen #3 - Plotthull
Hva har Fallout 3, Harry Potter, Your Name og Askepott til felles? De har like mange (plott)hull som en sveitserost, perfekt å overtenke når du skal sove. Få dine favoritt titler overanalysert i kveldens episode.
Publisert: 13.02.2020
Spill av
Digresjonen #2 - Straff og henrettelse
Vet du hva det er å kjølhale noen? Eller om tjære og fjær var en vanlig straff? Og hvordan fikk man egentlig folk til å vise respekt for retten i fortiden? Dette og mer får du i dagens episode
Publisert: 10.02.2020
Spill av
Digresjonen #1 - Når data går galt (PILOT)
Har du noen gang opplevd at datamaskinen din oppfører seg litt rart? Lander virkelig katter alltid på beina? Og hva har statistikk å gjøre med flypansring i første verdenskrig? Alt dette og mer får du høre i pilotepisoden av Digresjonen, hvor vi tar for oss snåle konsepter og feil innen data og matematikk.
Publisert: 10.02.2020
FacebookInstagram