FEBER

FEBER

FEBER er Radio Revolts hiphopmagasin og Trondheims eneste hiphopprogram på radio. Hver fredag mellom kl 18 og 20 spiller vi den nyeste, ferskeste og feteste rapmusikken og holder deg samtidig oppdatert på hva som skjer i rapspillet. Plateanmeldelser, nyheter, konserter, artistintervjuer og løs og fast sjitprat om det meste med relevans til hiphopsjangeren.

Sjekk oss ut på facebook: https://www.facebook.com/feber

Og instagram: https://www.instagram.com/revoltfeber/

Medlemmer: Are Kjeldsberg Skauby, Thusan Arul, Simon Storvig Winther, Magnus Vattekar Sandvoll og Aram Østenstad.

Kategorier: Musikk
Spill av
FEBER HAR FÅTT NYTT KJØTT + INTERVJU MED OPPKAST ALA KART & TARJEI26
FEBER har vervet young gun Magnus og leksikonet Aram! Vi blir bedre kjent med de nye gutta, og har også fått med Oppkast ala Kart og Tarjei26 på intervju og live-opptredener. Som om det ikke var nok, så spiller vi masse kul musikk fra Martin Hazy, Ouso Leigh, Wilma Archer, Pink Siifu & YUNGMORPHEUS, Key Glock, Lil B (:O) mfl. ++++++ DU bør hør;)
Publisert: 24.01.2020
Spill av
HEI 2020 HVA SKJER GODT NYTTÅR
FEBER er tilbake fra CCC (Climate Change Christmas)! Vi er tilbake for semestertett, har fått med oss Clout Manager Simen med på laget, og spiller masse ny musikk! Blant annet Oppkast ala Kart, Bulmboys, Roddy Rich, KAYTRANADA, Griselda og til og med Eminem :O
Publisert: 17.01.2020
Spill av
ÅRETS BESTE SENDING 2019
I kjent stil avslutter FEBER året på den best tenkelige måten, nemlig ved å oppsummere det beste som skjedde dette hiphopåret i både inn- og utland.
Publisert: 22.11.2019
Spill av
Dårlig Vane Vond Å Vende
Gaterapfenomenomenet Dårlig Vane fra Bergens NMG G-hus velsigner FEBER med sin bunnløse gatevisdom. Martin, Amadou og Kikkan beretter om livet siden sist de snakket med FEBER for 2 år siden. Har de noe kul, ny slang vi kan stjele? Hvem av dem er mest trolig til å få seg voksenjobb? Dette og mye mer får du svar på akkurat her.
Publisert: 15.11.2019
Spill av
FEBER OG VENN LEKER MED JESUS
Finansmann og tidligere klubbstyre-konge Adrian er venn av Feber og bidrar til en gudommelig sending. I tillegg får vi besøk av Makosir, Bargee og Jon Kanon. Vi spiller av låter som fyller hele det fantastiske hip-hop spektrumet. Tune in hvis du er gira på å lære mer om Adrian, up-and-coming rappere fra Oslo og liker diskusjon om nye Kanye albumet.
Publisert: 01.11.2019
Spill av
FEBER har fortsatt VENNER
Elektromannen Håvard og rockeberta Tiril beriker en ellers fullstappa sending med låter som betyr noe for dem (hehe). Det blir spilt nye album av Wynne og Guapdad, og låter i spennet fra A Tribe Called Quest til UG Mar$tein. Tune in, hør noe nytt, lær noe nytt.
Publisert: 25.10.2019
Spill av
Bulmboys og Undergrunn i SAMME SENDING?
Østsidas arveprinser Bulmboys og Oslo Østs minst sellout gutter, Undergrunn, besøker studio FEBER for å gjøre som rappere gjør, nemlig å rappe. Det blir mye tant og desto mere fjas når to gjenger merkeklær-entusiaster under 18 inntar studio. Gutta puster bars og snorter beats - en herlig pølsefest fra ende til annen.
Publisert: 18.10.2019
Spill av
FEBER drukner i Ocean Wisdom
I dag drikker vi ikke Smart Water™, men vi fucker med Ocean Wisdom. Vi får også høre norsk tungvekter-rap fra Lars Vaular og Arif, og de lokale nykommerne Bulmboys. Et gullkorn fra Smoke DZA og Benny the Butcher setter lista, og vi sniker også med en liten leak (hysj hysj). Ukas flip får vi servert av Lauryn Hill og Jay-Z. Hør da!
Publisert: 11.10.2019
Spill av
FEBER tar deg med på Safari(o)
Safario, aka Kacper, spiller på Knaus under UKA. Han tok med seg Arez og Gerald Ofori en tur innom studio først. På sendinga tar vi for oss de nye albumene til Arif, Danny Brown og Lil Halima og spiller ellers masse bra ny musikk!
Publisert: 07.10.2019
Spill av
FREDAG ER ALBUMDAG
FREDAG ER ALBUMDAG Young MA, DaBaby, LNDN DRGS, Snow Boyz, Angelo Reira og Martin Hazy. Alle har sluppet album og FEBER fryder seg. I dagens sending spiller vi fersk norsk rap, ny trap, amerikanske classics, låter som høres ut som amerikanske classics og alt annet du kan ønske deg.
Publisert: 27.09.2019
Spill av
RIKE BARN LEKER BE$T
FEBER flommer over av musikalsk rik- og visdom. Det blir spilt alt fra legender som Pete Rock og Gang Starr til dansbar norsk rap fra Pasha og Emir. Det er sjangerblanding, det er sjangerbøffing (Drake såklart) og det er skyhøyt nivå i to deilige timer. Tuuune in.
Publisert: 20.09.2019
Spill av
Extra FEBER type FEBER-sending
Åherrejeremias det er fredag og det betyr NYE album og singler over hele flata! Vi spiller nye album fra Ghostface Killah, JPEGmafia og bergenssamarbeidet fra Vibbefanger/NMG-G (Rafi, David Grytten, Angelo Reira) D'Angelo. FEBER er nostalgiske og gjenoppliver gamle spalter. Tune in baby, detta er digg.
Publisert: 13.09.2019
Spill av
FEBER ER 3 (+2)
Ditt favorittprogram på eteren er tilbake nok en fredag og vi har NY BESETNING! Traverne Sigurd og Are har nemlig vervet hiphopvirtuoso Thusan! Om ikke det er nok så har vi jaggu døtte ta fått besøk av Radio Revolts helt egne Edel og Simon. Tune in for det barskeste nye fra Queens til Ørsta.
Publisert: 06.09.2019
Spill av
Wonder the Boy OG Ladnera48 i studio
Teknisk liveparade på dagens sending! Ingen av de er gamle nok til å kjøpe sprit på polet, like fullt viser wunderkiden Wonder og Arendalsgutta i Ladnera48 at de kan rime med de beste i landet. Vi preiker pung, prell ogom det er whack å si til folk at man er rapper. Attpåtil spiller vi Pusha T, Ms. Lauryn Hill, GKR, LUNA, Neste Planet, Rico Nasty og mange fler!
Publisert: 30.08.2019
Spill av
Dekstra Stor Sesongpremiere
FEBER er tilbake fra ekkel sommerferie! Endelig er vi i din monitor og lager "rap" type content for deg i nesten et helt, halvt år til! Det betyr at vi oppsummerer sommeren 2019 med låter fra Lars Vaular, Young Thug, Emir, Arif, Bulmboys, Dårlig Vane, Sirkel Sag, Dutty Dior, Cousin Stizz og mange flere. Som smør på flesket kommer Dekstra Large innom og legger diabetisk feite vers fra sin nye EP:
Publisert: 23.08.2019
Spill av
Årets beste-sending? Allerede?
Javisst bitch, FEBER serverer noe surt med noe søtt og tar farvel med programledere Martin, Paulina og Karstein SAMTIDIG som vi spiller de beste låtene så langt i 2019.
Publisert: 03.05.2019
Spill av
FEBER back at it again etter en LIT påske!
Nå har det vært lenge siden forrige sending, og vi tar med det beste av det beste som har blitt sluppet denne herlige påska!
Publisert: 26.04.2019
Spill av
Ikonisk duo i studio skaper uro
Martin og Are har kjørt et good ol' FEBER-show med masse fet, fresh og fin musikk fra alle kanter. Vi spiller blant annet Swicha Artista, Cherrie, Bulmboys, Kjartan Lauritzen, Col3trane, Quelle Chris, Lil Nas X, EHI, Graa Sky, Noname, Young Dolph, Temur og Turab!
Publisert: 05.04.2019
Spill av
FEBER er 18 år!!
FEBER er 18 år og vi feirer med, ja du gjettet det, FET hiphop! Joddski, Dutty Dior, A$AP Ferg, Didzi, 612, Freddie Gibbs +++
Publisert: 29.03.2019
Spill av
FEBER 22.03.2019
HEADS crew er i studio og de gir oss TO hele cyphers live.
Publisert: 22.03.2019
Spill av
Hele Trondheim har Karpe-FEBER
Karpe og Isah har tatt turen til Trondheim, og droppa like godt innom studio til vår Karpe-spesial!
Publisert: 15.03.2019
Spill av
DAMEFEST!
For en fantastisk kvinnedag vi har hatt her på FEBER! Med mye spice fra fjernt og nært har vi tatt lytteren gjennom en fantastisk sending.
Publisert: 08.03.2019
Spill av
Slemme beats, snille FEBER
Det meldes kraftig nedbør av fantastisk hiphop med slemme og grymme beats i ukas FEBER-sending!
Publisert: 01.03.2019
Spill av
Serverer ny norsk hiphop som kelnere på Credo
Ny musikk fra Karpe, Skurken, Didzi, Halima, P-Flow, Oral, Ofori, Kiriko, Hazy & Reira og alle dine internasjonale favoritter.
Publisert: 22.02.2019
Spill av
Ganezha, Chamdid og surprise surprise: Wonder the Boy
FEBER er tilbake, og denne uken har rapduoen Ganezha vært innom og tatt med seg singelaktuelle Chamdid! De hadde også med seg Wonder the Boy
Publisert: 15.02.2019
Spill av
Vestlandet invaderer FEBER!
Vi har hatt fantastisk trivelig besøk av Kjartan Lauritzen, Eirik Aas og Linni!
Publisert: 01.02.2019
Spill av
FEBER har besøk og har noen deilige nye låter til deg!
Hiphop-entusiast Gunnar er på besøk og vi spiller ny musikk fra Eddy & Zino, Antwon, Malibu Ken, Hester V75 ++
Publisert: 25.01.2019
Spill av
FEBER i snøstormen med hotte låter!
Det er snøstorm i Trondheim og vi gir deg alle låtene du trenger under varmeteppet. Mwuana, James Blake, Migos+DJ Mustard +++
Publisert: 18.01.2019
Spill av
FEBER er tilbake og vi har sååå mye fet hiphop!!
Vi er tilbake for semesteret og spiller deilig ny hiphop, dødsfete norske utgivelser og utlandets beste nye. J.I.D, Linni, Unge Ferrari +++
Publisert: 11.01.2019
Spill av
Det beste fra hiphop i 2018
FEBER tar for seg den beste hiphopen som har sluppet i 2018. Vi snakker Mae, Neste Planet, Nas, ASAP Rocky +++
Publisert: 16.11.2018
Spill av
FEBER <3 Oral Bee og Mr. Pimp Lotion
I Pimpgudens hus er alle playaz like. Oral Bee og Mr. Pimp-Lotion serverer juicy historier, spytter live og har med to låtpremierer!
Publisert: 09.11.2018
Spill av
T-town imponerer. Utlandet leverer. FEBER serverer.
Norske låter fra Ofori, Wonder, Trollstøv, Chosen, Izabell, Gino og flere! + veldig mange album fra det store utland!!
Publisert: 02.11.2018
Spill av
Doom-Madness og en liten time med Are;)
I denne todelte sendingen spiller vi MF Doom-madness og finner den beste låta! Andre time spiller Are masse ny musikk du har gleda deg til
Publisert: 26.10.2018
Spill av
FEBER spiller den deiligste nye hiphopen med besøk av Hanneks!
Mye deilige rim og beats står på menyen, i tillegg har vi besøk av Trondheim-DJ Hanneks. Lil Yachty, Ezzari, Action Bronson m/ mye mer!
Publisert: 19.10.2018
Spill av
Pasha om hiphopens framtid
Pasha har en fet freestyle og sier noen kloke ord om hiphopen i 2018. Vi spiller nytt fra albumene til TI, Quavo, Dave East og Ella Mai.
Publisert: 12.10.2018
Spill av
Pen Gutt rapper, synger og føler på besøk hos FEBER!
Pen Gutt bringer energi og følelser, en fantastisk affære. Vi spiller og de feteste nye låtene. Sushi X Kobe, Larsiveli, Ghostface Killah++
Publisert: 05.10.2018
Spill av
Så mye fet hiphopmusikk at det går rundt for oss!
Vi tar for oss hiphop fra Norge, Sverige og Statene. Guri så mye fett! Yung Smul, Tommy Tee, Thugger, Lil Wayne, kjør deg til helvete opp!
Publisert: 28.09.2018
Spill av
FEBER med dritmasse nytt fra Norge og Skandinavia
I denne godteposen spilles en godt blanda mix av alt mulig nytt og spennende, fra MachoMayne til Emile the Duke og alt utenfor og imellom.
Publisert: 21.09.2018
Spill av
Pride-spesial på FEBER <3
Vi spiller låter fra de feteste skeive rapperne og intervjuer Big Daddy Karsten! I tillegg får du det nye norske!
Publisert: 14.09.2018
Spill av
FEBER live fra Hiphopsamfundet
Intervju med Linni, Ivan ave og L.U:N.A
Publisert: 09.09.2018
Spill av
Nye karer og ny musikk
OG BARE EN UKE TIL HIPHOPSAMFUNDET. Vi spiller Nas, Denzel Curry, Young Thug, Joddski, Eirik Aas, 24K +++
Publisert: 31.08.2018
Spill av
FEBER tilbake i din radio med det feteste fra sommeren!
Vi har spilt de feteste låtene fra de feteste platene fra sommeren. Vi prater også om festivalopplevelser og girer oss opp for semesteret.
Publisert: 24.08.2018
Spill av
FEBER 18.05.2018
Det er semesterets siste sending og tre av medlemmene , vi gir deg den beste nye musikken, takk for oss hilsen Johan, Ida og Chris.
Publisert: 18.05.2018
Spill av
FEBER 04.05.2018
Vi hjelper Joddski finne ut hvem som kan varme opp for konserten hans 16. mai og spiller de fem finalistene før han gjør et endelig valg.
Publisert: 04.05.2018
Spill av
HEADS og Univerbal i Studio
Vi har hatt besøk av HEADS crew og Univerbal som har lagt ned vers live, spilt kliss ny musikk og oppdatert oss på battlescenen.
Publisert: 27.04.2018
Spill av
Drager, helter, en annen planet og Bergen
FEBER nyter nye toner fra Neste Planet, Eirik Aas, Flatbush Zombies, Larsiveli og flere. Prikken over i'en blir FEBERs Bergens-dokumentar.
Publisert: 13.04.2018
Spill av
FEBER 06.04.2018
FEBER har bes;k av Sondre, og spiller blant annet Czarface, Rich The Kid, Martin Hazy og AAp Rocky
Publisert: 06.04.2018
Spill av
PÅSKEEXTRAVAGANGSTA
PANG! Bli med på en ekstravagant sending med den beste musikk, den beste gjesten, på den beste dagen - freddan' før påsk.
Publisert: 23.03.2018
Spill av
SoundCloudspesial
Hva er SoundCloud? Hva er rap? Hva er SoundCloud-rap? Bli med i studio når FEBER spiller opp en brøkdel av det feteste fra SC.
Publisert: 16.03.2018
Spill av
FEBERs hiphopnorge: BERGEN
FEBERs radiodokumentar om rapscenen i BERGEN, med bla Dårlig Vane, A-Laget, Jonas V, Action The Man, Angelo Reira, Mats Dawg og Zeni Bois
Publisert: 10.03.2018
Spill av
Intervju med Joddski og Pant
FEBER intervjuer Joddski og Pant fra Herreløse, og får live bars fra sistnevnte. Vi spiller og det siste albumet til Madcon og mye annet gøy
Publisert: 09.03.2018
Spill av
Tøff rap og et halvt intervju
Vi spiller bla Jimmy XL, Klish, Mae, og Simon Alejandro. Vi får og et halvt telefonintervju med sistnevnte før vi går tom for skypepenger :(
Publisert: 02.03.2018
Spill av
FEBER 23.02.2018
FEBER spiller musikk fra Wonder The Boy, MachoMayne, Wiki, Black Milk, og har besøk av Bergens egne Kamelen.
Publisert: 23.02.2018
Spill av
FEBER 16.02.2018
Vi feirer at classics-spalten er tilbake ved å spille mange klassikere! I tillegg spiller vi Dårlig Vane, HA!EN, Nalband, Black Milk ++
Publisert: 16.02.2018
Spill av
FEBER 09.02.2018
Vi spiller de feteste låtene fra Black Panther soundtracket, og spiller og Angelo Reira, 2 Chainz, Joddski, Migos, Rich Brian, og mye mer!
Publisert: 09.02.2018
Spill av
FEBER 02.02.2018
Trondheim Calling-aktuelle Ganezha og premierer ny låt live. Vi spiller også Drake, Martin Massiv, Dårlig Vane, Paul Tonning ++
Publisert: 02.02.2018
Spill av
FEBER 21.01.2018
I kveldens sending fikk vi besøk av Gerald Ofori, som blant annet spilte live.
Publisert: 21.01.2018
Spill av
FEBER 12.01.2018
FEBER er tilbake etter juleferien og spiller låter fra blant annet Gerald Ofori, MARS, Madcon + Kamelen, Yung Hurn, BROCKHAMPTON ++
Publisert: 12.01.2018
Spill av
FEBER 24.11.2017
Vi spiller de beste låtene fra året som var bla Linni, Larsiveli, Gucci Mane, Brockhampton, Store P, Kjartan Lauritzen, A$AP Ferg +++
Publisert: 24.11.2017
Spill av
FEBER 17.11.2017
FEBER spiller nytt Arif-album, T-Pain gjør imponerende comeback og alt annet nytt og fett fra hiphop-verdenen.
Publisert: 17.11.2017
Spill av
FEBER får besøk av Vinter og har snakket med Myra
Vi har snakket med Myra, vi får besøk av Vinter som skal spille i storsalen. Ivan Ave har sluppet ny skive og vi sjekker innom hiphop verden
Publisert: 10.11.2017
Spill av
FEBERs hiphopnorge: OSLO - del 1
Første del av FEBERs radiodokumentar med blant annet Klovner i Kamp, Don Martin, Ivan Ave, Pasha, J-Zino, Ezzari, Snow Boyz og Pats Nichols.
Publisert: 07.11.2017
Spill av
FEBERs hiphopnorge: OSLO - del 2
Første del av FEBERs radiodokumentar med blant annet Klovner i Kamp, Don Martin, Ivan Ave, Pasha, J-Zino, Ezzari, Snow Boyz og Pats Nichols.
Publisert: 07.11.2017
Spill av
King Shway er innom for både prat og livespytting
Vi hadde besøk av rapperen King Shway, som kom med mye energi og spennende historier. Vi spiller og mye norskt, samt utenlandske bangers!
Publisert: 03.11.2017
Spill av
Produsentspesial
FEBER setter søkelyset på beatmakerene som har formet hiphop og spiller blant annet Dre, Dilla, El-P, Mike Will Made It, i tillegg til nordm
Publisert: 27.10.2017
Spill av
FEBER preiker med Emil Stabil og har Joddski på tråden
Vi har intervjuet UKA-aktuelle Emil Stabil og pratet med Joddski om hans nye bok. I tillegg til den feteste nye musikken!
Publisert: 20.10.2017
Spill av
Store P, Cezinando, Arif og fler
Kveldens sending byr på Store P, Cezinando, Arif, Gucci Mane og all annen hiphop du måtte ønske deg
Publisert: 13.10.2017
Spill av
Sagtann-Håvard er med på FEBER
I kveldens sending fikk FEBER hjelp av Sagtann-Håvard til å kickstarte helgen din med masse deilig musikk.
Publisert: 29.09.2017
Spill av
FEBER spiller Linnis Medium
FEBER spiller bla Linnis Medium, ny Rapsody, Juicy J, Hester ++
Publisert: 22.09.2017
Spill av
Internasjonal spesial på FEBER!
FEBER har denne sendingen saumfart det store utland etter den feteste hiphopen i det vi kaller en internasjonal spesial!
Publisert: 15.09.2017
Spill av
Det er swagrap, men det er fortsatt smerte i swaggen
Yung Smul besøkte FEBER og droppa visdom om Carlsen, Soundcloud og Xanax
Publisert: 08.09.2017
Spill av
Livesending fra Hiphopsamfundet
Det er Hiphopsamfundet og FEBER sender live fra Edgar. I løpet av sendingen får vi besøk av artister som skal spille på Huset i forbindelse
Publisert: 03.09.2017
Spill av
Feber + Larsiveli Makko + Hiphopsamfundet
Vi har hatt besøk av Larsiveli og Makko Makeba, pratet med arrangører av HiphopSamfundet og spilt den feteste nye hiphopen!
Publisert: 25.08.2017
Spill av
FEBER 23.08.2017
Ezzari og Wonder The Boy er på besøk for å snakke og rappe. Vi spiller det beste fra sommeren bla Jay-Z, Tyler, Arif, Dårlig Vane, Skurken +
Publisert: 23.08.2017
Spill av
FEBER spiller ny rapmusikk
FEBER spiller det nyeste sluppet i mai
Publisert: 19.05.2017
Spill av
FEBER 12.05.2017
FEBER feirer kommende nasjonaldag og overstått frigjøringsdag.
Publisert: 12.05.2017
Spill av
FEBER 05.05.2017
FEBER gir deg den perfekte musikken å nyte på en sliten dagen derpå.
Publisert: 05.05.2017
Spill av
FEBER har Ivan Ave-besøk
Ivan Ave stikker innem FEBER for å snakke om Kaytranada, klisjéer og hvorfor alle låtene hans handler om sex.
Publisert: 28.04.2017
Spill av
FEBER spiller hele DAMN.
Hør skikkelige hiphop-nerder gå i dybden på Kendricks nye album, DAMN.
Publisert: 21.04.2017
Spill av
FEBER tar påske!
Vi spiller Joey Bada$$, Kodak Black, Ivan Ave, Snow Boyz og snakker om ALL CAPS!
Publisert: 07.04.2017
Spill av
FEBER 31.03.2017
FEBER har en koselig liten filmspesial med våre favoritt hiphop-øyeblikk fra filmverden!
Publisert: 31.03.2017
Spill av
FEBER 24.03.2017
I kveldens sending er hele FEBER på plass og byr på ny musikk fra Drake, Cezinando, Kamelen +++
Publisert: 24.03.2017
Spill av
FEBER 17.03.2017
Vi har besøk av Snowboyz og Conz!
Publisert: 17.03.2017
Spill av
FEBER 10.03.2017
Hør intervjuer fra By:Larms hotteste hiphop-acts
Publisert: 10.03.2017
Spill av
FEBER 24.02.2017
Herreløse snakker om den nye singelens dems, og FEBER spiller nye låter fra Oddisee, Future, Larsiveli & Makko Makeba, Emil Stabil ++
Publisert: 24.02.2017
Spill av
FEBER 17.02.2017
FEBER 17.02.2017
Publisert: 17.02.2017
Spill av
FEBER 10.02.2017
Pasha, Philip Emilio og den feteste nye musikken fra Norge og det store utland!
Publisert: 10.02.2017
Spill av
FEBER 03.02.2017
Vi har besøk av Trondheim Calling aktuelle Emile The Duke og Kjartan Lauritzen.
Publisert: 03.02.2017
Spill av
FEBER 27.01.2017
Denne sendingen spiller vi ny musikk og har fått nytt medlem i programmet!
Publisert: 27.01.2017
Spill av
FEBER 13.01.2017
Årets første sending er full av mye ny norsk musikk, blant annet Linnie og Kvamkollektivet, Mats Dawg og Pasha
Publisert: 13.01.2017
Spill av
FEBER 02.12.2016
Trollstøv, Oppkast ala Kart og rå musikk på FEBER
Publisert: 02.12.2016
Spill av
FEBER 26.11.2016
- Vi har aldri møttes før, forteller MC Magnus.
Publisert: 26.11.2016
Spill av
FEBER 25.11.2016
Med god fransk hvitvin, spansk ost, norsk vellagret skinke og cognac, varmer Norges mest mat entusiastiske Hip Hop artister seg opp til..
Publisert: 26.11.2016
Spill av
FEBER 28.10.2016
Intervju og musikk fra Lars Vaular, Leo Ajkic, Myra, Dårlig Vane, Mats Dawg og mange fler.
Publisert: 28.10.2016
Spill av
FEBER 21.10.2016
Hør FEBERs intervju med legendene fra Klovner I Kamp
Publisert: 21.10.2016
Spill av
FEBER 07.10.2016
07.10.16: FEBER ønsker høsten velkommen med de høsteste låtene, samt billetter til Klovner i Kamp.
Publisert: 07.10.2016
Spill av
FEBER 30.09.2016
30.30.16: Billettkonkurranse til kveldens konsert i Storsalen og mer musikk fra Karpe Diem, DRM Klikk, Dårlig Vane og fler.
Publisert: 30.09.2016
Spill av
FEBER 23.09.2016
23.09.16: Ol' Burger Beats, Wonder the Boy og Kjartan Gaulfossen vs. Verkstedhallen og Knaus
Publisert: 23.09.2016
Spill av
FEBER 16.09.2016
16.09.16: Mye bars og høydepunkter når Wonder The Boy og Don Martin og Co. besøker
Publisert: 16.09.2016
Spill av
FEBER 09.09.2016
09.09.16: Ikke bare har vi legenden Linni i studio, vi har også kåringen av Don Martin, Boss Castro og Jonas Benyoub- konkurransen.
Publisert: 09.09.2016
Spill av
FEBER 02.09.2016
FEBER har intervjuet Kaveh, Hajoken kommer på besøk, og vi har annonsert SVAISOMMER II-konkurranse!
Publisert: 02.09.2016
Spill av
FEBER 26.08.2016
Vi spiller den nye skiva til Frank Ocean...
Publisert: 26.08.2016
Spill av
FEBER 19.08.2016
Til årets første sending leverer vi det beste som har kommet ut i sommer og noen aktuelle Pstereo-navn! Sushi x Kobe har også vært innom fo
Publisert: 19.08.2016
Spill av
FEBER 10.06.2016
FEBER oppsummerer dette fantastiske rap-semesteret med det beste fra blant annet Young Thug, Travis $cott, Karpe, Pasha, ScHoolboy Q og Zamo
Publisert: 10.06.2016
Spill av
FEBER 20.05.2016
FEBER får besøk av albumaktuelle Kjartan Gaulfossen for liverapping og intervju om scenepresence, filosofi og mye annet. Vi spiller nye låte
Publisert: 20.05.2016
Spill av
FEBER 13.05.2016
Tommy Tee og Oscar Blesson er innom for å prate om BBB2, blowjobs og politikk. Oscar Blesson flipper en gammel Tee-klassiker og spytter noe
Publisert: 13.05.2016
Spill av
FEBER 06.05.2016
FEBER har jazzrap-spesial i forbindelse med Trondheim Jazzfest! Vi spiller ny musikk fra De La Soul, Don Martin & Kjartan Gaulfossen., o
Publisert: 06.05.2016
Spill av
FEBER 29.04.2016
Det regner skiver å plukke fra i disse dager. I kveld hører du Pasha sitt nye Bodega, Kjartan Gaulfossen & Erlend Smithees Treig ny verd
Publisert: 29.04.2016
Spill av
FEBER 22.04.2016
FEBER: I denne sendingen er det albumfest og vi hører blant annet på det nye albumet til Joddski.
Publisert: 22.04.2016
Spill av
FEBER 15.04.2016
Vi har besøk av Joddski som snakker om kommende skive Han Far og spytter noen bars på lufta. Vi spiller det siste fra Basmo Fams nye, freshe
Publisert: 15.04.2016
Spill av
FEBER 08.04.2016
08.04.16 I dag spiller vi Silvana Imam, Klish, Karpe, Phife Dawg, Riff Raff og mye mye mer!
Publisert: 08.04.2016
Spill av
FEBER 01.04.2016
FEBER disker opp med den nyeste, ferskeste og dopeste rappingen fra den forrige uken. Unge Ferrari er i Klubben, Klish er på telefonen og Fe
Publisert: 01.04.2016
Spill av
FEBER 18.03.2016
I dag kom Cezinando og Pasha i studio. De spytter live og forteller oss om pågående prosjekter. Ellers spiller vi Kendrick Lamar's Untitled
Publisert: 18.03.2016
Spill av
FEBER 15.03.2016
Publisert: 15.03.2016
Spill av
FEBER 12.03.2016
Publisert: 12.03.2016
Spill av
FEBER 11.03.2016
Vi har besøk av HEADS! Ben Baller kommer rett fra fengsel, Moqi snakker om rapping i jungelen, og det blir mange låtpremierer og livespyttin
Publisert: 11.03.2016
Spill av
FEBER 04.03.2016
FEBER tar ett oppgjør med dogme om kvinner og hiphop, og Johan intervjuer Mats Dawg over telefon.
Publisert: 04.03.2016
Spill av
FEBER 26.02.2016
Diddaboy slipper EPn Psykoselig 10 mars. Homien spytter låta "Gi Mæ Rom" live, og vi spiller nytt fra Yung Lean, Kaveh, Joey Bada$
Publisert: 26.02.2016
Spill av
FEBER 19.02.2016
Madcon er på besøk og snakker om den unge hiphop-generasjonen. Vi hører på Kanyes nye kontroversielle plate som er ukas album. Det var nylig
Publisert: 19.02.2016
Spill av
FEBER 12.02.2016
Karpe Diem kommer innom for en prat om kommende prosjekter, griser og livet som rollemodell. Ukas skive er Helping Hands av Ivan Ave. Ellers
Publisert: 12.02.2016
Spill av
FEBER 05.02.2016
En historisk norsk rapkveld! Alle artister kommer inn for å henge, prate sjit, liverapping, låtpremierer osv. Vi delte ut to billetter til d
Publisert: 05.02.2016
Spill av
FEBER 29.01.2016
Det blir TETTPAKKA i studio med besøk fra Warlocks, og livespytting fra Oppkast ala Kart, Ulendehval, Tideman og T-Clean. Vi spiller ASAP Mo
Publisert: 29.01.2016
Spill av
FEBER 22.01.2016
FEBER har besøk av 3-ganger OGs Oral Bee og Mr. Pimp Lotion. De snakker om brus og bernaisé, og drar en gammel låt live. Vi spiller også Lin
Publisert: 22.01.2016
Spill av
FEBER 15.01.2016
I årets første FEBER-sending skrur Vågard (A-Laget) opp for et telefonintervju, og Erling Lien stikker innom for å rappe live. Vi spiller Li
Publisert: 15.01.2016
Spill av
FEBER 23.11.2015
Publisert: 23.11.2015
Spill av
FEBER 20.11.2015
Vi har besøk fra Joddski og GODS som rapper live. Ellers spiller vi Ty Dolla $ign, Promoe, Jeezy, Unge Ferrari og PREMIERE fra Klish!
Publisert: 20.11.2015
Spill av
FEBER 13.11.2015
FEBER har besøk av Qalifa, N-Blundedo, Tideman, og KamiKazi og får både intervju og livespytting. Lars Vaulars "666 Mening" er uka
Publisert: 13.11.2015
Spill av
FEBER 06.11.2015
Vi prater om Karpe Diems fantastiske nye låter og spiller ellers Kevin Gates, Young Thug, Big KRIT og Ivan Ave. FEBER-gudfaren Martin Murk v
Publisert: 06.11.2015
Spill av
FEBER 30.10.2015
FEBER spiller mye norsk musikk på denne sendingen, bla Lido, Basmo Fam, Kjartan Gaulfossen og Oral Bee. I tillegg har vi intervju med Mads V
Publisert: 30.10.2015
Spill av
FEBER 23.10.2015
Vi har det perfekte vorset til A$AP Rocky og Wiz Khalifa konserten! Vi får også intervju og spytting med $ushi x Kobe som fylte Knaus på ons
Publisert: 23.10.2015
Spill av
FEBER 16.10.2015
Både battlelegenden Nils m/ Skils OG hele Norges favoritt-pimp Oral Bee er i studio for å droppe bars og visdom!
Publisert: 16.10.2015
Spill av
FEBER 09.10.2015
FEBER har besøk av selveste DURGS4ALAD som spytter live med AUTOTUNE! Vi spiller bla Joddskis comeback EP "Bygdedyret", som er uka
Publisert: 09.10.2015
Spill av
FEBER 02.10.2015
FEBER lader opp batteriene etter at Arif drepte Storsalen, og hyper oss opp til helgens Action Bronson-konsert. OBS OBS: Arif dukker opp for
Publisert: 02.10.2015
Spill av
FEBER 25.09.2015
Torjus har dratt, Johan har intervjuet Ivan Ave, Sigurd har teknikk og Peter har bursdag.
Publisert: 25.09.2015
Spill av
FEBER 18.09.2015
FEBER fortsetter med Rodeo, og følger opp med tre andre nye album. Blant annet det magiske 90059 fra Jay Rock!
Publisert: 18.09.2015
Spill av
FEBER 11.09.2015
Ingen kredittkort nødvendig!
Publisert: 11.09.2015
Spill av
FEBER 04.09.2015
Publisert: 04.09.2015
Spill av
FEBER 28.08.2015
Vår nye FEBER-tjommi Johan blir med i studio for det siste fra Joddski, Big KRIT, The Underachievers og Kjartan Gaulfossen & Erlend Smit
Publisert: 28.08.2015
Spill av
FEBER 21.08.2015
Vi varmer opp til en møkkfett helg med de feteste låtene fra rapperne som spiller på Pstereo og KlubbPstereo. Vi snakker Ratking, Yelawolf,
Publisert: 21.08.2015
Spill av
FEBER 14.08.2015
Publisert: 14.08.2015
Spill av
FEBER 14.08.2015
I høstens første sending oppsummerer vi det beste fra sommeren med blant annet Vince Staples, Meek Mill, Overdoz. og selvfølgelig en haug me
Publisert: 14.08.2015
Spill av
FEBER 10.07.2015
Febergjengen kryper ut av feriemodus med intervju med King George og Trondheim Cypher.
Publisert: 10.07.2015
Spill av
FEBER 01.05.2015
Feber-folka spiller gjennom noen av de mange rap-gullkornene vi har fått høre hittil i året. Kendrick, Wale, Arif, Sushi X Kobe, Lars Vaular
Publisert: 01.05.2015
Spill av
FEBER 24.04.2015
Superprodusent Rudebwoay var en tur innom studio for å snakke om den fantastiske skiva Oxygen Mask, storslåtte samarbeid med Kool G Rap og G
Publisert: 24.04.2015
Spill av
FEBER 17.04.2015
Hvis du har et behov for god musikk i ukedagene som går, så trenger du å trykke her!
Publisert: 17.04.2015
Spill av
FEBER 10.04.2015
Jaa9 & OnklP tok turen innom FEBER i anledning deres konsert på Samfundet. Gutta solgte ut Storsalen på rekordtid, raskere enn selv Karp
Publisert: 10.04.2015
Spill av
FEBER 27.03.2015
Earl Sweatshirt og Action Bronson slapp på tirsdag hvert sitt album som er fullstendig motsatt av hverandre, den ene humoristisk, den andre
Publisert: 27.03.2015
Spill av
FEBER 20.03.2015
Kendrick Lamar har gitt ut solide mixtapes og album i et halvt tiår og er nå høyaktuell med den polarisende skiva To Pimp a Butterfly. Vi fe
Publisert: 20.03.2015
Spill av
FEBER 13.03.2015
HO KALLER MÆ FÅ PAPPI!! $U$HI OG KOBE ER UTE MED EP'N JAPAN
Publisert: 13.03.2015
Spill av
FEBER 06.03.2015
HVA FAEN VET DU OM MISSY ELLIOT, MC LYTE OG QUEEN LATIFAH?!?! FEBER snurrer opp klassikere fra kvinnelige rappere, samt ryknede ferske track
Publisert: 06.03.2015
Spill av
FEBER 20.02.2015
Feber har Gucci Mane spesial! NUFF SAID
Publisert: 20.02.2015
Spill av
FEBER 13.02.2015
Feber feirer ekte Valentines med tidløse kjærlighetslåter som Apaches "Gangsta Bitch", Akinyeles "Put It In Your Mouth"
Publisert: 13.02.2015
Spill av
FEBER 06.02.2015
Feber har tatt opp Peter som nytt crewmedlem. Han heter herved Wife beater Knife-Peter. Sammen med Toga og Sigurd spiller han alt fra Lars V
Publisert: 06.02.2015
Spill av
FEBER 30.01.2015
FEBER skrudde opp livet for Trondheim Calling og inviterte Kjartan Gaulfossen og Erlend Smithee med i studio for å henge ut og spille et par
Publisert: 30.01.2015
Spill av
FEBER 23.01.2015
Feber har med seg Bølgemaskin-gutta Diddaboy og Ka I Helvete i studio. Vi spiller blant annet låter fra Joey Bada$$ debutskive og rykende fe
Publisert: 23.01.2015
Spill av
FEBER 16.01.2015
HVA VET DU OM COCO?! FEBER er tilbake på en grisete, vulgær og humoristisk ting! Vi spiller blant annet Gucci Mane, Action Bronson, Diddaboy
Publisert: 16.01.2015
Spill av
FEBER 14.11.2014
$emesterets siste ordinære FEBER-sending. Vi ser tilbake på årets rapmusikk og spiller kun låtene alle bør få med seg fra 2014.
Publisert: 14.11.2014
Spill av
FEBER 07.11.2014
Toga Tor og Ginger Ku$h har med seg kompisene Ulrik og Ra$mu$ for en kontrastfylt $ending. Norges uvennen Azealia Banks slapp ut av det blå
Publisert: 07.11.2014
Spill av
FEBER 31.10.2014
Halloween er høytid for hard, boomin' rapmusikk. Vi spiller blant annet Gucci Mane, Theophilus London og Run The Jewels, og $in.DRE er grine
Publisert: 31.10.2014
Spill av
FEBER 24.10.2014
Feber har besøk i studio av Bølgemaskin! Spiller verdenspremierer og ellers nytt shit. 8-|
Publisert: 24.10.2014
Spill av
FEBER 17.10.2014
Vi opp$ummerer årets BET-show med vinnere, fjas og ikke min$t de FETE$TE CYPHERNE. Toga-Tor og Ginger Ku$h gir blod i bam$en med gje$tetjomm
Publisert: 17.10.2014
Spill av
FEBER 10.10.2014
Ko$ete fja$e$ending med ma$$e moro! $in.Dre, Ginger Ku$h og Unge Toga har den feteste norske og amerikanske rappen oppi mixen. IKKE VÆR VAKK
Publisert: 10.10.2014
Spill av
FEBER 03.10.2014
HVA SKJER MED DOGG POUND-LÅTA?! Unge Toga, $in.Dre, Ginger Ku$h, $quid $quad og gjestetjommi Yung Lien $vetter som juling. WORLD PREMIERE p
Publisert: 03.10.2014
Spill av
FEBER 26.09.2014
$JELDENT TRI$T $ENDING med masse Yung Lean/Sad Boys Ent. Kenneth Lamar er ute med den rykende ferske, $elvdiggende låta "i". GUCCI
Publisert: 26.09.2014
Spill av
FEBER 19.09.2014
Basstung sending med mye skrudd 808 Mafia, Big Sean, Big K.R.I.T., Notorious BIG og en mini Chi-Town spesial. #FreeWop
Publisert: 19.09.2014
Spill av
FEBER 12.09.2014
Feber gjør det hardt, ignorant, norsk, elektronisk og boomin'
Publisert: 12.09.2014
Spill av
FEBER 05.09.2014
Feberfredag No. 001! Conurbia, Oppkast ala Kart & Feber Geto Boys!
Publisert: 05.09.2014
Spill av
FEBER 29.08.2014
ENDELIG har Feber skrudd opp livet med fast, ny dame i klubben! Unge Paulina tørner opp med resten av gutta med masse ignorant og noe uplift
Publisert: 29.08.2014
Spill av
FEBER 22.08.2014
Mad chill sending! Toga Tor tar offisielt over som programlederkis. Vi bumper all den nye, digge $hitten!!
Publisert: 22.08.2014
Spill av
FEBER 15.08.2014
Feber er tilbake, akkurat som Teenage Mutant Ninja Turtles! Får besøk av kompis $hitrich aka Action Bromstad, spiller sommermusikk og DJ Høn
Publisert: 15.08.2014
Spill av
FEBER 06.06.2014
DET SNØR MIDT I JUNI! VERDENSPREMIERER PÅ $HITRICH SIN MAKKA NYKINEN OG ET HERLIG COMEBACK FRA FEBERS EGEN LEX LJUGER. GOD SOMMER, BITCH.
Publisert: 06.06.2014
Spill av
FEBER 01.05.2014
EN VELDIG $JELDEN FEBERGUTT ER TILBAKE FRA FERIEKOLONIEN OG VI RULLER OPP EN VELDIG $JELDEN VÅREN-SPESIAL! ALT DET BESTE FRA I ÅR.
Publisert: 01.05.2014
Spill av
FEBER 25.04.2014
Publisert: 25.04.2014
Spill av
FEBER 11.04.2014
Kjærlighet til Lex Ljuger og KVAMKOLLEKTIVET! På$keferie, bitche$!
Publisert: 11.04.2014
Spill av
FEBER 28.03.2014
"His music just sounds like a pussy"! - Kanye West om MadLib
Publisert: 28.03.2014
Spill av
FEBER 21.03.2014
Feber turer ut og kjører opp Trondheim på verdens fineste festival, Leutenfe$t. :D :D :D Får besøk av Kvamkollektivet
Publisert: 21.03.2014
Spill av
FEBER 14.03.2014
Besøk av Padde Crew og feirer selvfølgelig International R. kelly Day! Rimelig nice det, damer.
Publisert: 14.03.2014
Spill av
FEBER 07.03.2014
Får $torfint be$øk av $tore kompi$ Onkl P og snakker om rapmusikk, fingring, øl og kvinner. Feber er for kvinnene og likestilling.
Publisert: 07.03.2014
Spill av
FEBER 28.02.2014
Vi er fet! :D Fikk skiva til HanDerre Linni i posten, ble glad. Nebil har husarrest, men Torju$, Pimp og Tw€rk lager god helg. Rapmu$ikk ove
Publisert: 28.02.2014
Spill av
FEBER 21.02.2014
Nyheter fra ScHoolboy Q, Bad Spit, $hitrich, CyHi the Prynce og Vado, blant annet. Tunge sørstatsklassikere fra Big Mike og Pimp C. $indre P
Publisert: 21.02.2014
Spill av
FEBER 14.02.2014
Feber feirer Valentine's Day med den beste og mest grisete musikken. Kjærlighetserklæringer, sex music, undertøy, rapmusikk og love hearts h
Publisert: 14.02.2014
Spill av
FEBER 07.02.2014
Introduserer nytt medlem, kaller ham Torju$. Store P, Atlanta og classicxx. Rapmu$ikk overalt.
Publisert: 07.02.2014
Spill av
FEBER 31.01.2014
Trondheim Calling up in this. Besøk fra $hitrich, Klish, RSP og Mats Dawg. Live spytting, topp stemning, rapmusikk.
Publisert: 31.01.2014
Spill av
FEBER 24.01.2014
$IN.DRE og Martin Murk spiller ny og fersk rapmusikk. RIP Doe B! Ellers nye saker fra Young Thug, YG, Ty Dolla $ign og Tommy Tee. Ny runde m
Publisert: 24.01.2014
Spill av
FEBER 17.01.2014
Mye nytt, mye norskt, veldig helg. Febers "classicxx" er tilbake! Rapmusikk overalt.
Publisert: 17.01.2014
Spill av
FEBER 10.01.2014
Årets første FEBER. Får besøk fra Bølgemaskin-affiliate KaiHelvete, spiller Karan med Varan, Handerre Linni og Kvamkollektivet og ellers det
Publisert: 10.01.2014
Spill av
FEBER 22.11.2013
Vi summerer opp hiphop-året 2013 med noen av de feteste låtene vi har hørt mest på i løpet av året som har gått. Besøk av Lex Ljuger og Kong
Publisert: 22.11.2013
Spill av
FEBER 15.11.2013
Pimp stikker til New York neste uke, så vi ruller opp høstens siste ordinære FEBER en uke for tidlig. Mye nytt fra blant andre Roc Marciano,
Publisert: 15.11.2013
Spill av
FEBER 08.11.2013
I anledning Just Blaze på Burkbar/SUPA har vi satt sammen tidenes frekkeste/ferskeste Just Blaze-spesial i Feber. Murk og Pimp har besøk av
Publisert: 08.11.2013
Spill av
FEBER 01.11.2013
Feber har besøk av Nebil aka Kongen av Europa og spiller alt det nye beste som har kommet ut av rap den siste uken. Med nytt fra Arif (Phil
Publisert: 01.11.2013
Spill av
FEBER 25.10.2013
Publisert: 25.10.2013
Spill av
FEBER 18.10.2013
Martin Murk & $in.DRE spiller det nyeste av Rap-musikk i radioprogrammet Feber. Nytt fra plata til DJ Khaled, Jonas V, Oppkast ala Kart
Publisert: 18.10.2013
Spill av
FEBER 11.10.2013
Martin Murk og $in.DRE spiller selvfølgelig all den nye rap-musikken. Nye tapes/album fra Game, Nipsey Hussle og ikke minst Devin The Dude.
Publisert: 11.10.2013
Spill av
FEBER 04.10.2013
Vi har fått sniklytte på den nye skiva til Big Ice, Yoguttene og Kvamkollektivet har sluppet mixtapen PulYoguttene#2, Danny Brown har endeli
Publisert: 04.10.2013
Spill av
FEBER 27.09.2013
Martin Murk og $in.DRE anmelder Jaa9&Onkl P sin konsert på Familien, feirer Lil Waynes bursdag, snakker litt om Meek Mill og GTA V og sp
Publisert: 27.09.2013
Spill av
FEBER 20.09.2013
Vi introduserer vårt nyeste faste medlem, $in.DRE, og feirer at Lars Vaular har bursdag. I tillegg spiller vi det meste av nyheter fra den s
Publisert: 20.09.2013
Spill av
FEBER 13.09.2013
Fredag den 13. R.I.P. 2Pac, Gucci Mane twitter-rants, Meek Mill/Kendrick Lamar-beefen, be$øk fra Febers førstedame og #1 bad bitch Trine Fli
Publisert: 13.09.2013
Spill av
FEBER 06.09.2013
Ordinær Feber-sending med et par xtra $jeldne exclusives i mixen. Nye Shabba-remixes fra $hitrich, Klish & Onkl P, samt nye låter fra Ha
Publisert: 06.09.2013
Spill av
FEBER 30.08.2013
FEBER får be$øk av Yoguttene og turer opp Trondheim på den der Bergens-trappen. I tillegg har Martin Murk be$øk av Vanja og Lex som har tatt
Publisert: 30.08.2013
Spill av
FEBER 23.08.2013
Hør høstens første Feber. Premierer fra blant annet YoGuttene og HanDerreLinni samt masse ny, fresh rapmu$ikk.
Publisert: 23.08.2013
Spill av
FEBER 14.06.2013
Ekstraordinær- utenfor sendeskjema- sommerspesial med Martin Murk, Lex Ljuger og Zack Backpack. Vi feirer at vi er ferdig med eksamner og sp
Publisert: 14.06.2013
Spill av
FEBER 03.05.2013
Vårens siste Feber, Martin Murk kjører solo. Spiller XXL Freshmen Class of 2013, ny Equicez, ny J.Cole og en del annet ferskt og fresht. We
Publisert: 03.05.2013
Spill av
FEBER 26.04.2013
Nye utgivelser fra blant andre King Los, Jaa9&OnklP, Lars Vaular og YOGuttene. I tillegg får vi et kort besøk av GODE ORD DØR SIST, som
Publisert: 26.04.2013
Spill av
FEBER 17.04.2013
Etter to uker på no ferieshit er Lex Ljuger og Martin Murk tilbake i din radio med fersk, heit og fet ny rapmusikk. I spillelista denne uka:
Publisert: 17.04.2013
Spill av
FEBER 29.03.2013
Febers årlige påske-extravaGANGSTAH. Live spytting fra Conurbia, fet musikk og god stemning. God påske.
Publisert: 29.03.2013
Spill av
FEBER 22.03.2013
Publisert: 22.03.2013
Spill av
FEBER 08.03.2013
Alex aka. Lex Ljuger er endelig tilbake, Feber-gutta er samla og vi snurrer opp en ballin' sending.
Publisert: 08.03.2013
Spill av
FEBER 01.03.2013
Publisert: 01.03.2013
Spill av
FEBER 22.02.2013
Publisert: 22.02.2013
Spill av
FEBER 15.02.2013
Publisert: 15.02.2013
Spill av
FEBER 08.02.2013
Publisert: 08.02.2013
Spill av
FEBER 01.02.2013
Publisert: 01.02.2013
Spill av
FEBER 25.01.2013
Publisert: 25.01.2013
Spill av
FEBER 18.01.2013
Publisert: 18.01.2013
Spill av
FEBER 23.11.2012
Publisert: 23.11.2012
Spill av
FEBER 09.11.2012
Publisert: 09.11.2012
Spill av
FEBER 02.11.2012
Publisert: 02.11.2012
Spill av
FEBER 26.10.2012
Publisert: 26.10.2012
Spill av
FEBER 19.10.2012
Publisert: 19.10.2012
Spill av
FEBER 12.10.2012
Publisert: 12.10.2012
Spill av
FEBER 06.10.2012
Publisert: 06.10.2012
Spill av
FEBER 28.09.2012
Publisert: 28.09.2012
Spill av
FEBER 21.09.2012
Publisert: 21.09.2012
Spill av
FEBER 14.09.2012
Publisert: 14.09.2012
Spill av
FEBER 23.08.2012
Publisert: 23.08.2012
Spill av
FEBER 06.04.2012
Publisert: 06.04.2012
Spill av
FEBER 02.03.2012
Publisert: 02.03.2012
Spill av
FEBER 24.02.2012
Publisert: 24.02.2012
Spill av
FEBER 18.11.2011
Publisert: 18.11.2011
Spill av
FEBER 11.11.2011
Publisert: 11.11.2011
Spill av
FEBER 14.10.2011
Publisert: 14.10.2011
Spill av
FEBER 23.09.2011
Publisert: 23.09.2011
Spill av
FEBER 09.09.2011
Publisert: 09.09.2011
Spill av
FEBER 01.04.2011
Publisert: 01.04.2011
Spill av
FEBER 25.03.2011
Publisert: 25.03.2011
FacebookInstagram