Lytt på Nytt

Lytt på Nytt

Sliter du med å henge med i alt som skjer omkring i verden og i Trondheim? Fortvil ikke, Lytt på Nytt skiller fakta fra oppspinn og holder deg løpende oppdatert på hva du som Trondheimstudent bør ha fått med deg. 

Medlemmer: Una Onsrud, Guro Veland Sætre, Oda Mo Eikefet og Erika Cummings.

Kategorier: Kultur
Spill av
Lytt på Nytt #12 Megxit og Frexit
Vi tar for oss Frps utmelding av regjeringen, Megxit, Grindrs lovbrudd og Russlands framtid. Oda klikker på AtB og Erika ble nesten kidnappet i Thailand. Det har med andre ord vært en opprørende start på tiåret.
Publisert: 21.01.2020
Spill av
Lytt på Nytt #11 Hong Kong, Ropstad og SIAN
Hva driver Kjell Ingolf Ropstad egentlig med, og hvem lurer på om det går an å være kristen og fortsatt like dyr? Hvorfor er det drama etter at SIAN demonstrerte i Kristiansand? Hvorfor er det demonstrasjoner i Hong Kong? Svaret på dette, og mer til, får du i ukens episode av Lytt på Nytt!
Publisert: 19.11.2019
Spill av
Lytt på Nytt #10 Prison Island, laks og statskupp?
Burde vi plassere IS-fangene på en fengselsøy? Hva skjer i Bolivia, og hvem er egentlig Evo Morales? Hvorfor er det drama i oppdrettslaksnæringen? Svar på dette får du i ukas Lytt på Nytt! Vi slår også til med en ny spalte - kjendisnyheter!
Publisert: 12.11.2019
Spill av
Lytt på Nytt #9 Nav-skandale, klimasøksmål og EØS
Lytt på Nytt har besøk av flinke Marcus fra Nesten Helg. Vi gir deg en ryddig gjennomgang av Nav-skandalen. Prater heftig om snøkrabber og Italia-turer. Heier på klimasøksmål og norsk olje, og hedrer det 21. århundres Pippi. Vi drar oss i håret av den store mengden mat som aldri ser butikkhyllene.
Publisert: 05.11.2019
Spill av
Lytt på Nytt #8 Kaos i Oslo, IS og selvmordsnettverk
Hva skjer i Syria og hvordan fører det til demonstrasjoner i Oslo? Hva betyr sykebilemoji i bio på Instagram? Blir Listhaug Norges nye Funkygine? Lytt på Nytt gir deg svar på dette, og mye mer!
Publisert: 29.10.2019
Spill av
Lytt på Nytt #7 Demonstrasjoner, Brexit og bokkaos
I dagens episode prøver vi å forklare Brexit. Hvorfor har det vært demonstrasjoner i Chile og Katalonia? Hvorfor er vår egne bergenspatriot så irritert? Hør på episoden og bli klokere!
Publisert: 22.10.2019
Spill av
Lytt på Nytt #6 Fredspris, Syria og Kari Jaquesson
I dagens episode er det opphetet stemning i studio. Hva skjer i Syria? Hvem har ikke fått jentepris? Hvem er fredsprisvinneren? Vi får besøk av en ekspert fra Eritrea og blir litt klokere. En hektisk uke oppsummeres av fire provoserte studenter.
Publisert: 15.10.2019
Spill av
Lytt på Nytt #5 Oda og Erikashow
Una og Guro er forduftet fra ukens sending, dermed har vi kjønnskvotert inn Håkon og Thai fra Nerdeprat. I denne Oda og Erikashow spesialsendingen prøver vi febrilsk å finne svar på følgende spørsmål: Kan man endelig få tak i gratis heroin? Hvorfor er Jakob Ingebrigtsen lei seg? Lyver #metoo-varslerene? Klarer endelig regjeringen å samarbeide? Dette blir enten veldig bra eller veldig dårlig.
Publisert: 08.10.2019
Spill av
Lytt på Nytt #4 - Kattedate, riksrett og VM
Donald vs. Donald! Burde man boikotte VM i Qatar? Det foregår grove menneskerettighetsbrudd i Nigeria? Vi gleder oss over klimaendringene! Hør på episoden og oppdater deg på ukas nyheter!
Publisert: 01.10.2019
Spill av
Lytt på Nytt #3 - Klima, gonoré og Ulrikke Falch
I dagens sending prater vi om Greta Thunberg, en mulig vaksine mot gonoré, beef mellom Ulrikke Falch og blivakker-demokraten og hva som må skaffes når det blir en kveld med Gerhardsen og Chill.
Publisert: 24.09.2019
Spill av
Lytt på Nytt #2 - Bobleplast og døde hunder
Hvor har radiovertene vært i helga? Hvem er ansvarlig for hundedødsfallene? Kan man lage bobleplasthjelm? Hvorfor er det så mye beef i regjeringen? Vi gir deg svarene i ukas Lytt på Nytt!
Publisert: 17.09.2019
Spill av
Lytt på Nytt #1 - Valgsending
Lytt på Nytt guider deg gjennom valgresultatet. Hvem var valgets vinnere og tapere? Hvem sin pappa ble ordfører? Er alle på bibelbeltet rasister? Hør på ukas sending for å få svaret.
Publisert: 10.09.2019
FacebookInstagram