Nesten Helg

Nesten Helg

Programmet som tar deg med fra en strabasiøs uke og inn i en behagelig helg. Du får de viktigste studentnyhetene, alt om helgas happenings, aktuelle gjester og reportasjer fra studentbyen Trondheim. Og selvfølgelig god helgestemning!

 

 

Medlemmer: Agnes Blom Nysæther, Astrid Midtun, Marcus Hall, Mari Svenkerud og Sofie Retterstøl Olaisen

Kategorier: Kultur
Spill av
Teater, Terrorisme & Tinder
Jesus Christ Superstar har forkynnet det glade budskap om at alle dere lyttere må ta turen til Trøndelag Teater og se stykket Jesus Christ Superstar. Studentene på KIT har pratet om hva kunst betyr for dem og om sin utstilling Kime. Markus og Mari har tindret som noen gale på Astrid sin profil i ukens utgave av singelklubben. Men at terrororganisasjonen Al Shabaab skal slutte med plastikkposer var kanskje det største høydepunktet.
Publisert: 24.01.2020
Spill av
Nesten Helg 17.01.2020
Vi har hatt prat og musikk med bandet the Impossible Green, og fått besøk av arrangøren av "Gå gjennom isen". Ellers har vi bablet om et brennende australia, språksvake forelesere og turn-offs. En fest av en sending.
Publisert: 17.01.2020
Spill av
Sofies Siste Sending
Sofie har sin siste sending på Nesten Helg og Radio Revolt noen sinne. For å feire dette mimrer vi tilbake til Sofies første sendinger, men vi har også besøk av Lina Furuseth fra improoperatørene som instruerer oss i live improteater. I singelspalten tar vi en prat med Lars Kristian Selbekk fra "Gift med første blikk", i Climaris snakker vi om kjøtt og Marcus lanserer en helt ny spalte om Astrologi.
Publisert: 10.01.2020
Spill av
Snapchat, Steinfjes & Singelfordeler
Ny fredag nye eventyr! I dag har vi med oss Tomaris som gjesteprater og hun gir oss en ny spalte: Uetiske lifehacks. I tillegg forsøker vi å ringe Stein Torleif Bjella. Vi har prater med Aslak Dahl om hans nye diktsamling Tanker på tur. Vi har selvsagt Gjett Hva Jeg Synger og serverer dere med knall musikk å starte helgen med.
Publisert: 15.11.2019
Spill av
Ibrahim, Igor & en interessant prat med Jonis
Denne uken har vi ringt Jonis Josef som har prata om Woke, drøy humor og Tore Sagen. Ibrahim fra Rosendal Teater var på besøk, og fortalte om sitt solostykket: PRTY LYF. I tillegg kom Igor fra Igor Dunder og Fetterforeningen som tok oss gjennom sin reise til Norge og hans eventyr innen stand up og barneplater. Og selvsagt kickstarer vi helgen med en saftig runde med Gjett hva Jeg Synger.
Publisert: 08.11.2019
Spill av
Stress, Sagen & Svart Fanta
Denne sendingen har vi fått besøk av Mall Girl og Adipop som begge spiller på Feminalen i helga. Anne Gunn Halvorsen som har skrevet boka Stress, og som er med på Sakprosafestivalen, er med oss på telefon. Agnes anbefaler Svart Fanta med en tvist, og vi diskuterer Tore Sagens flauhetsspalte på Radioresepsjonen. Gjett hva jeg synger har halloweentema, og det blir møte i Singelklubben.
Publisert: 01.11.2019
Spill av
Seltzer, Småkor & Slampoesi
Vi har besøk av Thomas Seltzer som snakker om livet, musikken og depresjonen. I tillegg er Knauskoret innom og synger for oss, og Litterært Kollektiv gir oss live slampoesi ved Øivind Klungseth Zahlsen. På toppen av det hele gjester Are fra Feber programmet og quizer oss i sin ungdomsmusikk, og Astrid lærer oss om tenningstriggere.
Publisert: 25.10.2019
Spill av
Tesmaking, tunge tanker og 2009
Vi har tesmaking live i studio, besøk av en ekspert i forebygging av selvmord og lærer oss de fem kjærlighetsspråkene. I tillegg har vi selvfølgelig faste spalter som Klimaris og Gjett Hva jeg Synger, denne gangen med top 6 hits fra 2009.
Publisert: 18.10.2019
Spill av
Teater, Tyven & Tullinger
Etter et mord i studio var det godt at våre improteaterskuespillere fra IMPROschmimpro kunne løse gåten gjennom deilig improteater. Vi gratulerte Tyven med å fylt ett år som scene og klubb i Trondheim. Ellers var det mye prat om jenteprisen, fredsprisen og selvfølgelig klimanyheter.
Publisert: 11.10.2019
Spill av
Speeddate, Stand-up & Smooth jazz
Hurra det er endelig helg! Denne helga ble sparket i gang med besøk av komiker Christer Torjussen og jazz-artist Hanna Paulsberg, og masse prat om speeddating, UKA og Extinction Rebellion.
Publisert: 04.10.2019
Spill av
Forfatterbesøk, Feminalen og 50år-gamle menn
Vi har hatt besøk av Tore Renneberg og Feminalen. Vi roaster Carl I Hagen og prater om Greta Thunberg. Climaris er oppe å gå og vi har Gjett Hva Jeg Synger som alltid.
Publisert: 27.09.2019
Spill av
Skuespillerbesøk, Spillopper og Splitter nytt teaterhus
I denne sendingen har vi fått besøk av bandet The Modern Times som til og med spilte en låt for oss. I tillegg har vi både besøk av teaterfestivalen Bastard og Ingrid som er skuespiller i "Lanzarote" på Trøndelag Teater. Vi ringer Mari og snakker om klima, Sofie og Agnes synger i musikal og Astrid riser og roser i feminismens ånd.
Publisert: 20.09.2019
Spill av
Kulturnatt, Knausband og Kvikke kommentarer ;-)
Vi har tidenes gjestesending på fredag den 13., og har besøk av både Kulturnatt, Trondheim Pride, Pride Sápmi bandet Resirkulert og knausbandene Sticky Icky og Earth Moon Transit. I tillegg har vi selvsagt den faste spalten Gjett Hva Jeg synger, denne gang selvfølgelig med Pride-tema. Link til Nesten Helgs Pride-liste på Gjett Hva Jeg Synger: https://open.spotify.com/user/astridmidtun/playlist/1wgvk2ERDz6WBU7K6XmeDS?si=xiuiEJmMR0u5MjHEXyPIrA
Publisert: 13.09.2019
Spill av
Postindie-laserangst, Pride og Politisk-toppsjef
Trondheim Pride og bandet Advanced Language er på besøk, vi har intervjuet Rita Ottervik i kontortiden, Marcus er sint og Astrid er ny.
Publisert: 06.09.2019
Spill av
MCs: Linda Vidala & Izabel, miljø og marsboerrock
Vi har klimabrølt, fått besøk av rapperne Linda Vidala og Izabel, snakket om engangsplast, hatt liveopptreden med det nyoppstarta rockebandet Alien Cargo og nesten fått besøk av Jonas Gahr Støre. Alt i alt en innholdsrik sending som ble bundet opp av spalteklassikeren "Gjett hva jeg synger!"
Publisert: 30.08.2019
Spill av
Kråkesølv, Knulling & Kanskje verdens undergang
Vi har besøk av Kråkesølv, som spiller live! Agnes er ny, og har blitt holdt våken av trekant i hele natt og Sofie skryter av Macron.
Publisert: 23.08.2019
Spill av
Spårtklubben, Svømmebasseng og siste sending
Marcus og Alvar har intervjuet Spårtklubben, Svømmebasseng kommer på besøk og Me and the Julios spiller live og alle er nostalgiske fordi det er siste sending for semesteret.
Publisert: 26.04.2019
Spill av
SHY Martin, Solveggen & Sorte hull
Vi har hatt besøk av SHY Martin og SiT, snakker om Marcus som ikke ser GoT, påske og at Alvar skal bli en munk!
Publisert: 12.04.2019
Spill av
Liv på andre planeter, livekor & lakseoppdrett
Vi har pratet med Magnus om liv på andre planeter; er vi alene? Vi vet ikke. Dobbelt opp med livemusikk fra både knauskoret og Starlight BigBand. Sofie roser chilenske demonstranter.
Publisert: 05.04.2019
Spill av
SiT, Solarium & Splitter nye joggesko
Vi har hatt intervju med Aiming for Enrike, Fjellfrost og Samfundets interne teater idag! Og snakket om Tix, solarium og Mias nye joggesko!
Publisert: 29.03.2019
Spill av
DeLillos, demonstrasjon & dårlige pranks
Vi har hatt besøk av DeLillos i studio i dag, som gir tips til studenter! Ellers har vi gitt ros til Sesam-kokken og klimademonstrantene!
Publisert: 22.03.2019
Spill av
Nesten Helg live på Lokal Scene
Vi feirer kvinnedagen med livesending på Lokal Scene, og har besøk av bandet Naoko, feminalen, Galleri KiT og improoperatørene.
Publisert: 13.03.2019
Spill av
Vår, VM & Veldig god stemning
Endelig er våren kommet, og vi feirer med god stemning i studio, intervju med Frances Wave og livemusikk med Snaustrinda Spelemannslag!
Publisert: 01.03.2019
Spill av
Kald Krig, Knølhval & Kaos
Det er livemusikk i studio, Alvar riser Putin og Trump, og Mia har begynt på yoga.
Publisert: 22.02.2019
Spill av
Nesten Helg Live på Prisløs
Vi har Live-sending på Prisløs og har besøk av både Moddi og Emilie Sofie spiller live, impro-operatørene gjør impro og vi har konkurranse!
Publisert: 10.02.2019
Spill av
Juno, Januarslutt & Jon er extra
Trondheim Calling er i gang! Juno og Ingeborg Oktober spiller live, Jon er extra i dusjen og Alvar hater spesifikke kjøkkenredskaper.
Publisert: 01.02.2019
Spill av
Kjærring-stemning, KRF og KONY2012
Vi har besøk av bandet Moskus og Isfit-festivalens kultursjefer og har uten om det Girl Power-konkurranse og gjennomtrengende kjærringkraft.
Publisert: 25.01.2019
Spill av
Impro-operatørene, istid & ingen damer
Vi har hatt intervju med bandet From Scratch, og Impro-operatørene har hatt radioimpro! Ellers må tannleger få fingeren ut av rumpa/munnen.
Publisert: 18.01.2019
Spill av
Nesten Helg 11.01.2019
Årets første sending! vi snakker med Henriette fra LØK om Knaustfestivalen og Magnus temaansvarlig om samfundsmøtene dette semesteret.
Publisert: 11.01.2019
Spill av
Jul, Jovialt & Jævla kjøkkenvifter
I dag har vi julespesial! I Tillegg snakker vi med Candiss om husfest og Emilie Sofie spiller live i studio.
Publisert: 16.11.2018
Spill av
Pernille Sørensen, Pung & Prat med Lemaitre
Vi har snakket med både Pernille Sørensen og Lemaitre. Alvar hater bingo og Edvardt elsker sjakk-VM.
Publisert: 09.11.2018
Spill av
Fay Wildhagen, festival og fridykking
Vi har besøk av Fay Wildhagen, Pirum synger live i studio, og vi debuterer en konspirasjonsteori om speidere!
Publisert: 02.11.2018
Spill av
Halloween, høysensitive barn og Henriette Steenstrup
Vi har halloween-sending, og snakker om Martha Louises nye bok. Ellers prater vi med Thomas Dybdahl, Henriette Steenstrup og Jon Brungot.
Publisert: 26.10.2018
Spill av
Furries, Flass & Fedrelandet
Vi diskuterer fenomenet furries, Alvar er sint på en shampo og vi snakker med Julien Bourrelle bak "The Social Guidebook to Norway".
Publisert: 19.10.2018
Spill av
Frokost, Festivaler, og Fucking multer
Vi har besøk av Feminalen og Ugress - Henning synger pent, mens Edvart fråtser over multer. Eller var det målter?
Publisert: 12.10.2018
Spill av
Konspirasjonspod, klubbscener & kokkefetisj
Vi har hatt besøk av konspirasjonspodden og Lokal Bar! Marcus vil bli knadd av Gordon ramsey.
Publisert: 05.10.2018
Spill av
Nesten Helg 28.09.2018
Admiral P er på besøk, alle hater Atb og vi har vært på Escaperoom og løst et mordmysterium.
Publisert: 28.09.2018
Spill av
Boarding, Brænne & Baluba
Vi intervjuer Bendik Brænna om hans konsert i morgen , snakker om kø og prøver Freias nye sjokolademed jordbær
Publisert: 21.09.2018
Spill av
Nesten Helg 14.09.2018
Vi snakker om at NTNU heiser Prideflagget, MedHum er på besøk og Maysha spiller live! Marcus er sint og Mia har ikke øyenbryn.
Publisert: 14.09.2018
Spill av
Nesten Helg 07.09.2018
Pride, polygami og ost
Publisert: 07.09.2018
Spill av
Nesten Helg 31.08.2018
Semesterets første sending! Sofie, Mia og Jørgen er gira. Vi snakker med Ondt Blod, Eirik Sande og arrangørene bak VM i basse.
Publisert: 31.08.2018
Spill av
Nesten Helg 27.04.2018
Forferdelig farvel, Festival & Fylla
Publisert: 27.04.2018
Spill av
Nesten Helg 20.04.2018
Sondre Justad, Live-impro & Kubansk musikk
Publisert: 20.04.2018
Spill av
Nesten Helg 20.04.2018
Feelgoodfestivalen, Redesign og Miljø
Publisert: 20.04.2018
Spill av
Nesten Helg 06.04.2018
Kajander, Biru Baby & Sassy 009
Publisert: 06.04.2018
Spill av
Nesten Helg 16.03.2018
Revna, Morten Abel & Eurovision
Publisert: 16.03.2018
Spill av
Nesten Helg 02.03.2018
Tinder, Mannehat & Rockheim
Publisert: 02.03.2018
Spill av
Nesten Helg 23.02.2018
Vegansk, Modernistisk og Meksikansk fengsel
Publisert: 23.02.2018
Spill av
Nesten Helg 16.02.2018
Adrees, Valentines & Seamen
Publisert: 16.02.2018
Spill av
Nesten Helg 02.02.2018
Trondheim Calling, Growling & Roing
Publisert: 02.02.2018
Spill av
Nesten Helg 26.01.2018
Delara, Britney & Kultureliten
Publisert: 26.01.2018
Spill av
Nesten Helg 19.01.2018
Freek, Trump & HelgeSvelg
Publisert: 19.01.2018
Spill av
Nesten Helg 12.01.18
I årets første sending hadde vi ikke bare Matoma på besøk, han var også med på "Gjett hva jeg synger"!
Publisert: 12.01.2018
Spill av
Nesten Helg 17.11.2017
Semesterets sending! Vi har mimret tilbake til oppturer og nedturer dette semesteret. Vi fikk også besøk av Sigrid!
Publisert: 17.11.2017
Spill av
Nesten Helg 10.11.2017
Vi har seksualitets sending i Nesten Helg!
Publisert: 10.11.2017
Spill av
Nesten Helg 3.11.2017
Ellen og OL er tilbake etter UKA-kjøret, og LOST IN LNDN spiller live i studio!
Publisert: 03.11.2017
Spill av
Nesten Helg 20.10.2017
Vi har hatt besøk av Hege Anita, og DJ'ene bak klubb-konseptene Fyrrom og Trøbbel på taket!
Publisert: 20.10.2017
Spill av
Nesten Helg 13.10.2017
Harald Eia, Yousef Hadaoui, oktoberfest, UKA-revyen og Tambateateret! Stappfull sending!
Publisert: 13.10.2017
Spill av
Nesten Helg 06.10.2017
Dagens sending byr på intervju med både Temporary og Cinemateket. Det blir god helgestemning og vi har besøk av Simen! Tune in!
Publisert: 06.10.2017
Spill av
Nesten Helg 29.09.2017
Det er sommer i september!
Publisert: 29.09.2017
Spill av
Nesten Helg 22.09.2017
UKE-spesial
Publisert: 22.09.2017
Spill av
Nesten Helg 08.09.2017
Trygve Skaug, Thea fra Kafe Skuret og Simon Alejandro tar turen innom studio denne uka.
Publisert: 08.09.2017
Spill av
Nesten Helg 08.09.2017
Vi introduserer to nye radiopratere, Mia og Vebjørn. Panda Panda kommer på besøk. Tune in for deilig helgestemning!
Publisert: 08.09.2017
Spill av
Nesten Helg 30.08.2017
Vi introduserer våre to nye helgepratere, Ellen og OL. Vi snakker om Klimafestivalen og introduserer vår nye spalte, Fyllefellen!
Publisert: 30.08.2017
Spill av
Nesten Helg 28.04.2017
Kari Bøske sin siste sending og vi får besøk av Jon fra Bakkefestivalen, Yaniv snakker om sin danseforestillingen og bandet Bosak @ Cuattro
Publisert: 28.04.2017
Spill av
Nesten Helg 22.04.2017
Eirik Fauske som har laget en forestilling om sorgbearbeiding kommer, Malin Sallstedt spiller live og vi intervjuer TKS og Snaustrinda.
Publisert: 22.04.2017
Spill av
Nesten Helg 07.04.2017
En fullpakket sending med live musikk fra bandet Gnukk og masse spennende gjester som Chrisian Mikkelsen og Ole Christian Gullvåg i studio!
Publisert: 07.04.2017
Spill av
Nesten Helg 31.03.2017
Som alltid leder Nesten Helg deg gjennom de siste timene før helg. Besøk og livemusikk pluss vår feteste konkurranse noen sinne må bli bra!
Publisert: 31.03.2017
Spill av
Nesten Helg 24.03.2017
Når Lamark spiller nydelig musikk live og Stammen kom for å prate med oss, ja da blir det magisk stemning i studio!
Publisert: 24.03.2017
Spill av
Nesten Helg 17.03.2017
Aslak fra Gatas Parlament, Samfundslederen, fransk politikk og teateranmeldelse - alt dette kan du glede deg til i dagens sending!
Publisert: 17.03.2017
Spill av
Nesten Helg 10.03.2017
Regissørene bak Ishavsblod - en dokumentar om selfangst kommer, Frede Gabriel spiller live i studio og vi snakker om karaoke i Storsalen.
Publisert: 10.03.2017
Spill av
Nesten Helg 03.03.2017
Vi snakker med teatersjefen til Avant Garden, programansvarlig i Kosmorama og Knaus-aktuelle It Might Get Loud
Publisert: 03.03.2017
Spill av
Nesten Helg 24.02.2017
Kari og Mari tar deg med inn i helgen med innslag av Vilde Tuv, Girl Geek Dinners og teater.
Publisert: 24.02.2017
Spill av
Nesten Helg 17.02.2017
I dag har vi hatt ISFiT-spesial, så la Sofie og Mari med gjester og vikarer føre deg inn i helgestemning.
Publisert: 17.02.2017
Spill av
Nesten Helg 10.02.2017
Vi dekker alt av kultur i dagens sending. Trondheim Whispering, Isfit, teater og dans!
Publisert: 10.02.2017
Spill av
Nesten Helg 10.02.2017
Kari har hjemme-alene-sending med masse gjester og besøk, og vi sender kun Trondheim Calling-musikk
Publisert: 10.02.2017
Spill av
Nesten Helg 20.01.2017
Nesten Helg er tilbake fra juleferie - nesten som før, men i sci-fi-modus!
Publisert: 20.01.2017
Spill av
Nesten Helg 25.11.2016
Årets siste sending betyr julespesial. Vi tester julegodis og juleøl, synger litt julessanger og får besøk av Wicked Whale Warhammer
Publisert: 25.11.2016
Spill av
Nesten Helg 18.11.2016
Kari og Mari drar i gang helga med besøk av Herman Wildhagen, Hanna Malene og Markus Sletten. Du får som alltid fersk og god helgemusikk.
Publisert: 18.11.2016
Spill av
Nesten Helg 11.11.2016
Selvom Trump er valgt til president så kommer helga denne fredagen også. Da passer det bra med 2/3 Harakiri Band og mye mye mer!
Publisert: 11.11.2016
Spill av
Nesten Helg 11.11.2016
Sofie, Snorre og gjesteprater Tor Magnus lader opp til helg med faste spalter, god musikk og besøk i studio av Vebjørn Mamen
Publisert: 11.11.2016
Spill av
Nesten Helg 28.10.2016
Mari og Sofie er nok en gang alene hjemme og tante Fride er barnevakt. Feminalen og SiT's Under Terapi kommer på besøk.
Publisert: 28.10.2016
Spill av
Nesten Helg 14.10.2016
De nye har hatt hjemmealenesending med Øivind fra Alle elsker mandag som barnevakt. Litteraturhuset og I Was Before har vært på besøk.
Publisert: 14.10.2016
Spill av
Nesten Helg 07.10.2016
I dagens sending var SiT innom, Bad Influence spilte live og faste innslag ble igjen en del av oppladningen til helg!
Publisert: 07.10.2016
Spill av
Nesten Helg 30.09.2016
GURO er aktuell med debutalbumet "Du har mæ" og Svankropp lager spontan tegnekonkuranse på lufta!
Publisert: 30.09.2016
Spill av
Nesten Helg 23.09.2016
Knaus-aktuelle Anna Melkild slo av en prat og spilte akustisk i studio. Samfundet-styret har snakket om designbarn.
Publisert: 23.09.2016
Spill av
Nesten Helg 23.09.2016
Hva har Go'morgen-yoghurt, DJ-duoen "Trøbbel på taket", Elvelangs og debatten om homofile asylsøkere til felles?
Publisert: 23.09.2016
Spill av
Nesten Helg 09.09.2016
Nye folk, masse gjester, god stemning og helgefølelse!
Publisert: 09.09.2016
Spill av
Nesten Helg 02.09.2016
Humornieu kom på storbesøk, Knausaktuelle Wingsuits spilte for oss og vi deler ut 2x2 billetter til No Age på BrukBar/Blæst!
Publisert: 02.09.2016
Spill av
Nesten Helg 29.04.2016
Dagens sending har vært preget av tristhet og nostalgi, men også glede og fest!
Publisert: 29.04.2016
Spill av
Nesten Helg 22.04.2016
Med besøk i studio fra Hvitmalt Gjerde, Kari Harneshaug og et møte med JODDSKI, så kan vi si at vi hadde nesten tre gjester i dagens sending
Publisert: 22.04.2016
Spill av
Nesten Helg 15.04.2016
Det er fredag og det betyr selvfølgelig at Nesten Helg er tilbake og det i ordentlig Nesten Helg-stil! Med besøk fra Snøskred, Krast og Come
Publisert: 15.04.2016
Spill av
Nesten Helg 08.04.2016
I Kari sitt usannsynlige fravær fikk Nesten Helg-gjengen inn Hans fra Filmofil som vikar. Og sammen ladet vi opp til helg med besøk fra As h
Publisert: 08.04.2016
Spill av
Nesten Helg 01.04.2016
Denne gangen har vi lurt til oss besøk av både Frøkedal og Break a Bad Habit.
Publisert: 01.04.2016
Spill av
Nesten Helg 11.03.2016
Snøen smelter og vårfølelsen er på vei. Hva er vel bedre da enn starte helgen med Reggie Got Beats, Maria Mena og mye annet Nesten Helg moro
Publisert: 11.03.2016
Spill av
Nesten Helg 26.02.2016
Drøssevis med gjester, konkurranser, musikk, liveopptreden og kos. Fanken heller - hva mer kan man ønske seg?
Publisert: 26.02.2016
Spill av
Nesten Helg 19.02.2016
Beezewax kom, Drifts kom, og Yngvild skapte god helgestemning da resten av gjengen meldte frafall.
Publisert: 19.02.2016
Spill av
Nesten Helg 12.02.2016
Daniel Kvammen, Kondomeriet, erotikk og god stemning? Du hørte riktig.
Publisert: 12.02.2016
Spill av
Nesten Helg 05.02.2016
Hallo, vi elsker jo Trondheim Calling! I tillegg digger vi at Trondheim er en studentby full av revyer.
Publisert: 05.02.2016
Spill av
Nesten Helg 29.01.2016
Ekstremværet Tor nærmer seg Trondheim, men det stopper ikke Nesten Helg i å synge, spille og le helga inn med gjester som Violent Colours og
Publisert: 29.01.2016
Spill av
Nesten Helg 22.01.2016
I dagens sending fikk vi besøk av singelaktuelle Kjemilie og Knausaktuelle Cashmere Factory, og anmeldte teaterstykket Armod og edelt sinn!
Publisert: 22.01.2016
Spill av
Nesten Helg 15.01.2016
Etter en nesten for lang juleferie er Nesten Helg tilbake! Teddy and the love gang kom på besøk, vi har sunget slagere og sett på hva helga
Publisert: 15.01.2016
Spill av
Nesten Helg 20.11.2015
Sondre Justad, Odd Nordstoga og Trondheim Dokumentarfestival er noe av det som fyller dagens sending.
Publisert: 20.11.2015
Spill av
Nesten Helg 05.11.2015
Publisert: 05.11.2015
Spill av
Nesten Helg 05.11.2015
BEST OF-SENDING + FJORDEN BABY!
Publisert: 05.11.2015
Spill av
Nesten Helg 30.10.2015
Kari stakk innom for å synge litt, postBluesKollektivet fyller de tomme mikrofonene og Konkalazi og Transform var på besøk.
Publisert: 30.10.2015
Spill av
Nesten Helg 23.10.2015
Gjengen er nok en gang fulltallige og byr på rystende avsløringer, megabra stemning og herlige gjester
Publisert: 23.10.2015
Spill av
Nesten Helg 16.10.2015
Hele gjengen er samla igjen. Snorre er en penisstørrelse kortere, Kari drukner i elever, Martha har blitt bedriftseier og Yngvild har kanskj
Publisert: 16.10.2015
Spill av
Nesten Helg 09.10.2015
Med besøk av Egil Olsen, Spurv, Wako og ikke minst Øivind, tar Nesten Helg deg med inn i helga. Helg, helg helg!
Publisert: 09.10.2015
Spill av
Nesten Helg 02.10.2015
I dagens sending fester vi uten Yngvild.
Publisert: 02.10.2015
Spill av
Nesten Helg 25.09.2015
Beglomeg lærer deg å tilberede gulerøtter, Feminalen lover muffins, Yngvild og Kari synger vakre toner og Snorre får velge ukens nostalgiske
Publisert: 25.09.2015
Spill av
Nesten Helg 18.09.2015
UKA nærmer seg og vi har fått besøk av konsertsjef Ole Kristian, Martha har prøvd seg som poet og Snorre gir deg helga for under hundrelappe
Publisert: 18.09.2015
Spill av
Nesten Helg 11.09.2015
Lurer du på hva Ferdigsnakka LIVE er? Lyst til å høre om debutalbummet til SHORT SKIRTS? Gira på ny app?
Publisert: 11.09.2015
Spill av
Nesten Helg 04.09.2015
Det er ingen tvil om at vi i Nesten Helg elsker gjester. Og fredagens sending er proppet full med de.
Publisert: 04.09.2015
Spill av
Nesten Helg 28.08.2015
Med besøk av både Studentersamfundets Lørdagskomité og Conor Patrick & the Shooting Tzar Orchestra, tar vi deg med inn i siste augusthel
Publisert: 28.08.2015
Spill av
Nesten Helg 21.08.2015
Gaffa snakker om Pstereo, SiT-Mikkel snakker for den nye student, og Marie Denise er gira på framtiden i dagens deilige sending.
Publisert: 21.08.2015
Spill av
Nesten Helg 24.04.2015
Dagens sending er pakket full med gjester.
Publisert: 24.04.2015
Spill av
Nesten Helg 17.04.2015
Det tok av da Casa Murilo spilte opp til dans i dagens sending av Nesten Helg.
Publisert: 17.04.2015
Spill av
Nesten Helg 10.04.2015
I dagens sending fikk vi besøk av Knaus-aktuelle Seed & The Movement, og vi har snakket litt med Josefin om den nye plata hennes.
Publisert: 10.04.2015
Spill av
Nesten Helg 27.03.2015
Kari, Ola og Vanja lader opp til både helg og ferie. Yngvild er på vei til Skien, så Vanja stepper inn. Vi får besøk av Vegard, Kristian og
Publisert: 27.03.2015
Spill av
Nesten Helg 20.03.2015
Black Debbath gjestet oss før konserten deres på Byscenen, hakk i hæl stakk Kåre and the Cavement innom, etterfulgt av Blæst-aktuelle Broen.
Publisert: 20.03.2015
Spill av
Nesten Helg 13.03.2015
Trekløveret er tilbake! Det er skikkelig vårstemning i studio i dag. Vi får besøk av Knaus-aktuelle Marble Pools og Thea fra Vaginamonologen
Publisert: 13.03.2015
Spill av
Nesten Helg 06.03.2015
Bli med på vår faste fredagsfest!
Publisert: 06.03.2015
Spill av
Nesten Helg 27.02.2015
Vi har fått besøk av Snapchat-kongen Brovold89, og Jørgen Foss - leder av foreningen for overvektige - stakk en liten tur innom. Det har som
Publisert: 27.02.2015
Spill av
Nesten Helg 13.02.2015
Øyvind fra Alle elsker mandag og Espen fra Blyforgiftning stiller opp som sidekicks siden Ola er i alpene. Vi får besøk av Simen og Anja fra
Publisert: 13.02.2015
Spill av
Nesten Helg 06.02.2015
Aktuelle gjester, heftige konkurranser og tonnevis av morro!
Publisert: 06.02.2015
Spill av
Nesten Helg 30.01.2015
I sendingen i dag har vi hatt besøk av tidligere Nesten Helg'er Stine, i tillegg til storfint besøk av en tredjedel av Samfundet-aktuelle Or
Publisert: 30.01.2015
Spill av
Nesten Helg 23.01.2015
Kari er borte, men Nesten Helg-toget ruller videre. I dagens sending har Yngvild prøvd seg som programleder, vi hatt besøk av Rohey og IFF
Publisert: 23.01.2015
Spill av
Nesten Helg 16.01.2015
I dagens sending har vi hatt besøk av både LØK, studentøkonomen Rikke og Mats Wawa akkompagnert av Marie Denise. Vi har både nye og gamle sp
Publisert: 16.01.2015
Spill av
Nesten Helg 07.11.2014
Publisert: 07.11.2014
Spill av
Nesten Helg 24.10.2014
Dagens sending kaller vi SUPERSENDING. Monstereo og Speakeasy stakk innom oss i Nesten Helg, og Speakeasy ga oss en liten smakebit før helga
Publisert: 24.10.2014
Spill av
Nesten Helg 04.10.2014
I dagens sending stikker Klubbstyret og LØK hodet innom studio og Klubben-aktuelle Short Skirts slår av en prat med oss før konserten i kvel
Publisert: 04.10.2014
Spill av
Nesten Helg 26.09.2014
Nesten Helg har fått inn supervikar Tor og han har med en haug av spalter som vi leker oss med. Bokassa kom innom og ble med på leken. Dessu
Publisert: 26.09.2014
Spill av
Nesten Helg 19.09.2014
I dagens sending får vi besøk av Emilie fra Svankropp. Vi snakker om konserten som var sist helg og hvordan det er å være i et band hvor all
Publisert: 19.09.2014
Spill av
Nesten Helg 13.09.2014
Lurer du på hvem som er klovnen i Klovner i kamp, hva de gjør for å forberede seg til en konsert eller hva Ola har sagt i søvne?
Publisert: 13.09.2014
Spill av
Nesten Helg 05.09.2014
I dagens sending har vi fått storbesøk av selveste Bare Egil. Et intervju man absolutt bør få med seg! Samtlige i studio er gira. Hurra for
Publisert: 05.09.2014
Spill av
Nesten Helg 29.08.2014
Semesterets første sending. Tuba tuba gjester oss og vi har fått nytt inventar - Ola!
Publisert: 29.08.2014
Spill av
Nesten Helg 04.04.2014
Vi i Nesten Helg elsker at våren har kommet til Trondheim! Helg er ekstra deilig når sola skinner.
Publisert: 04.04.2014
Spill av
Nesten Helg 21.03.2014
Helga er så nærme at programleiar Kari sliter med å formulere seg. Awa er fyllesjuk tekniker, Camilla prøvar seg på å lyge, og Tor skal fest
Publisert: 21.03.2014
Spill av
Nesten Helg 14.03.2014
I dagnes sending har vi hatt alenehjemmefest med Tor og Awa, men har vi har huket tak i de flotte vikarene Kristoffer og Andreas.
Publisert: 14.03.2014
Spill av
Nesten Helg 07.03.2014
I dag har vi heimealeinefest i studio, då sjef og programleiar Kari har reist til Åre, og tekniker er fråværande. Det resulterar i at Awa st
Publisert: 07.03.2014
Spill av
Nesten Helg 28.02.2014
Publisert: 28.02.2014
Spill av
Nesten Helg 28.02.2014
I dag pratar vi med singer/songwriter Egil Olsen som har cræzy fans i Kina. Bandmedlemma i Moosh forteller om sin kjærlighet for kattepusar,
Publisert: 28.02.2014
Spill av
Nesten Helg 21.02.2014
I dagens sending lodder vi ut gavepakke fra Kondomeriet. Odd Loves to Dance som spiller på Samfundet kommer og Aleksander fra iampsyencefict
Publisert: 21.02.2014
Spill av
Nesten Helg 14.02.2014
Valentines day spesial i dag! Vi får besøk av Siri fra Kondomeriet, "Lars-Erik" snakker om hvordan han bruker Tinder for å få seg
Publisert: 14.02.2014
Spill av
Nesten Helg 31.01.2014
Vi i Nesten helg er klare for årets første sending. Det er Trondheim Calling og vi får masse besøk!
Publisert: 31.01.2014
Spill av
Nesten Helg 22.11.2013
I dagens sending blir det litt julesnakk, litt eksamenssnakk og vi har såklart hatt besøk!
Publisert: 22.11.2013
Spill av
Nesten Helg 15.11.2013
Kari, Stine og Håge feirer helga og stipendet med god musikk, masse gjester og generell god stemning!
Publisert: 15.11.2013
Spill av
Nesten Helg 01.11.2013
Det er helg! Det er party! Det er Movember! Rumble in Rhodos, musember, halloweeeeeen, supermanny og The New Virginity er dagens temaer.
Publisert: 01.11.2013
Spill av
Nesten Helg 18.10.2013
Publisert: 18.10.2013
Spill av
Nesten Helg 11.10.2013
Med både glad-punkere og jenter i rosa snekkerbukser på besøk i studio er denne utgaven av Nesten Helg i musikkens tegn! Awa, Sophie og Stia
Publisert: 11.10.2013
Spill av
Nesten Helg 27.09.2013
Kari, Sophie og Awa er klare for nok en tettpakka sending. Dagens tema er studenthverdag og vi får besøk av blant annet to jenter som ble fo
Publisert: 27.09.2013
Spill av
Nesten Helg 20.09.2013
Sophie, Kari og Awa i Nesten helg får besøk av eventsjef for UKA, Terje Strømdahl og mange fler! Gjør deg klar for helgen med den feteste pa
Publisert: 20.09.2013
Spill av
Nesten Helg 06.09.2013
Publisert: 06.09.2013
Spill av
Nesten Helg 26.04.2013
Verdens morsomste fest med verdens beste musikk! Det blir en god blanding av artister, aktualiteter, basstung musikk og lette poptunes. Jeg,
Publisert: 26.04.2013
Spill av
Nesten Helg 19.04.2013
Årabrot, Justin Bieber, praktikant og restskatt. Hvor skal dette ende? Hør dette og mer i denne ukas sending av Nesten Helg!
Publisert: 19.04.2013
Spill av
Nesten Helg 01.03.2013
Publisert: 01.03.2013
Spill av
Nesten Helg 15.02.2013
Publisert: 15.02.2013
Spill av
Nesten Helg 08.02.2013
Publisert: 08.02.2013
Spill av
Nesten Helg 01.02.2013
Publisert: 01.02.2013
Spill av
Nesten Helg 25.01.2013
Publisert: 25.01.2013
Spill av
Nesten Helg 18.01.2013
Publisert: 18.01.2013
Spill av
Nesten Helg 23.11.2012
Publisert: 23.11.2012
Spill av
Nesten Helg 16.11.2012
Publisert: 16.11.2012
Spill av
Nesten Helg 09.11.2012
Publisert: 09.11.2012
Spill av
Nesten Helg 09.11.2012
Publisert: 09.11.2012
Spill av
Nesten Helg 02.11.2012
Publisert: 02.11.2012
Spill av
Nesten Helg 26.10.2012
Publisert: 26.10.2012
Spill av
Nesten Helg 19.10.2012
Publisert: 19.10.2012
Spill av
Nesten Helg 12.10.2012
Publisert: 12.10.2012
Spill av
Nesten Helg 05.10.2012
Publisert: 05.10.2012
Spill av
Nesten Helg 28.09.2012
Publisert: 28.09.2012
Spill av
Nesten Helg 21.09.2012
Publisert: 21.09.2012
Spill av
Nesten Helg 14.09.2012
Publisert: 14.09.2012
Spill av
Nesten Helg 31.08.2012
Publisert: 31.08.2012
Spill av
Nesten Helg 04.05.2012
Publisert: 04.05.2012
Spill av
Nesten Helg 27.04.2012
Publisert: 27.04.2012
Spill av
Nesten Helg 20.04.2012
Publisert: 20.04.2012
Spill av
Nesten Helg 13.04.2012
Publisert: 13.04.2012
Spill av
Nesten Helg 23.03.2012
Publisert: 23.03.2012
Spill av
Nesten Helg 16.03.2012
Publisert: 16.03.2012
Spill av
Nesten Helg 08.03.2012
Publisert: 08.03.2012
Spill av
Nesten Helg 02.03.2012
Publisert: 02.03.2012
Spill av
Nesten Helg 24.02.2012
Publisert: 24.02.2012
Spill av
Nesten Helg 17.02.2012
Publisert: 17.02.2012
Spill av
Nesten Helg 10.02.2012
Publisert: 10.02.2012
Spill av
Nesten Helg 03.02.2012
Publisert: 03.02.2012
Spill av
Nesten Helg 26.01.2012
Publisert: 26.01.2012
Spill av
Nesten Helg 20.01.2012
Publisert: 20.01.2012
Spill av
Nesten Helg 13.01.2012
Publisert: 13.01.2012
Spill av
Nesten Helg 25.11.2011
Publisert: 25.11.2011
Spill av
Nesten Helg 18.11.2011
Publisert: 18.11.2011
Spill av
Nesten Helg 11.11.2011
Publisert: 11.11.2011
Spill av
Nesten Helg 04.11.2011
Publisert: 04.11.2011
Spill av
Nesten Helg 28.10.2011
Publisert: 28.10.2011
Spill av
Nesten Helg 21.10.2011
Publisert: 21.10.2011
Spill av
Nesten Helg 14.10.2011
Publisert: 14.10.2011
Spill av
Nesten Helg 07.10.2011
Publisert: 07.10.2011
Spill av
Nesten Helg 29.09.2011
Publisert: 29.09.2011
Spill av
Nesten Helg 23.09.2011
Publisert: 23.09.2011
Spill av
Nesten Helg 16.09.2011
Publisert: 16.09.2011
Spill av
Nesten Helg 09.09.2011
Publisert: 09.09.2011
Spill av
Nesten Helg 02.09.2011
Publisert: 02.09.2011
Spill av
Nesten Helg 26.08.2011
Publisert: 26.08.2011
Spill av
Nesten Helg 19.08.2011
Publisert: 19.08.2011
Spill av
Nesten Helg 29.04.2011
Publisert: 29.04.2011
Spill av
Nesten Helg 15.04.2011
Publisert: 15.04.2011
Spill av
Nesten Helg 08.04.2011
Publisert: 08.04.2011
Spill av
Nesten Helg 18.03.2011
I dagens sending har vi som vanlig sett på hva som rører seg i Trondheim i helga. Vi har hatt besøk fra Studenttinget og Under Dusken, og ru
Publisert: 18.03.2011
Spill av
Nesten Helg 11.03.2011
Publisert: 11.03.2011
FacebookInstagram