Radar

Radar

Radar er programmet for deg som er glad i all musikk, uavhengig av aktualitet og popularitet. Hver uke får Edel besøk av medlemmer av Radio Revolt og Under Dusken sin eminente musikkredaksjon, som har med seg en samling håndplukkede låter til ukens tema, som dermed blir gjenstand for diskusjon, humor og betraktninger. Vi tar for oss det meste, fra de mest nisjete nisjer til den gemeneste hop. Musikk fra alle kriker og kroker av verden, i alle farger og fasonger er velkommen. Alt er lov, så lenge det passer inn i ukas tema.

Kategorier: Musikk
Spill av
Tiårets Topp Ti (Norske) Album! 15.01.20
Musikkredaksjonen har kåret tiårets topp ti norske album! Lista finner du i nyeste utgave av Under Dusken, men om du foretrekker en muntlig gjennomgang kan du høre Edel, Åsmund og Maren forsvare lista i TIÅRETS aller første Radar-sending.
Publisert: 15.01.2020
Spill av
Lounge 20.11.19
Semesterets siste episode rundes av på classy vis med lounge-musikk. Marcus fra Nesten Helg stikker innom med godbiter fra Vegas på 50-tallet, og Edel får endelig skvist inn litt Persona 5-musikk.
Publisert: 20.11.2019
Spill av
Bra låter fra DÅRLIGE album 13.11.19
Jazzegutten Håvard og rockegutten TM fra henholdsvis PåTirsdag og PBK kommer innom for å diskutere BRA låter fra DÅRLIGE album. Vi har det gøy og lever livet, er oss selv 110% og hører på Queen, lofi-skrillex og illuminati. + Slåsskamp om MacDemakko i studio!
Publisert: 13.11.2019
Spill av
Gladlåter! 06.11.19
Eksamen lusker og lurer rundt hjørnet for de fleste av oss, men vi lar oss ikke knekke! Markus og Simon vender tilbake med masse gladlåter i bagasjen, og vi prøver å oppmuntre og oppløfte oss selv til å takle den mørkeste og kaldeste tida av året. I tillegg har noen blitt tatt på senga av MC Ride og vil starte Carly Rae Jepsen-program - hvem kan det være?
Publisert: 06.11.2019
Spill av
SPOOKTOBER ENDELIIIG!!! 30.10.19
BØ!!!!!! Det er skummel stemning i studio dagen før Halloween, og alt fra barnespøkelser til konedrap figurerer i våre utvalgte låter. Musikkredaktør Maren og Sondre fra Blyforgiftning gjør sitt beste for å skremme lytterne mens Edel ønsker seg et Waluigi-board. Hør hvis du tør!
Publisert: 30.10.2019
Spill av
Usannsynlige samarbeid 23.10.19
Vær varsom....FEBER-Sigurd er i studio for å diskutere usannsynlige samarbeid fra musikkens verden. Vi er innom alt fra Skrillex til Brad Paisley og Young Thug, og stålsetter oss for klage fra PFU.
Publisert: 23.10.2019
Spill av
Obskure sjangre 16.10.19
Det finnes et hav av sjangre der ute, og vi tar for oss noen av dem i denne ukas Radar. Markus og Britta er gjester og har tatt med alt fra crunk-subsjangeren snap til un-black metal. I tillegg kjører vi en sjangerquizzzzzzz!!!
Publisert: 17.10.2019
Spill av
Soundtrack-låter 09.10.19
Radar har besøk av Jarand og Åsmund for å snakke om låter fra diverse filmer og spill (og for å reklamere for sine egne programmer), men praten utarter seg fort til å handle om vold og mord - ånei!
Publisert: 09.10.2019
Spill av
Coverlåter 02.10.19
Coverlåter har en tendens til å enten være helt på trynet eller skikkelig bra - noen ganger så bra at de overgår originalversjonen. Erlend og Tina er på besøk for å prate om sine favoritt-coverlåter, hvorfor Helbillies er tjuver og hvor kule de er som aldri har grått i senga til Sinead O'Connor.
Publisert: 02.10.2019
Spill av
15 Year Old Boy Who Just Discovered Sadness And The Internet-Core 25.09.19
Simon har masse erfaring med å være en 15 år gammel gutt med altfor mye selvmedlidenhet og for mange kontoer på div. musikkfora på det store internett. Blant denne slitsomme demografiske gruppa finner man dog mye trist og fin musikk. Vi spiller alt fra Yung Lean til Elliott Smith og gjør vårt beste for å få deg til å gråte med ulidelige mengder melodrama for den digitale tidsalder.
Publisert: 25.09.2019
Spill av
Pride! Drag! Voguing! Salty! 18.09.19
Vi har feiret pride i Trondheim i helga, og vi forlenger festen litt til i ukens Radar. Den Norske Talenter-aktuelle drag-stjerna Sondre Tarud (aka Salty) gjester Radar for å opplyse oss om musikkens rolle innenfor drag-miljøet. Vi spiller blant annet klassikere fra Lady Gaga og Shania Twain, pluss litt mer obskure saker for dem som foretrekker det.
Publisert: 19.09.2019
Spill av
Politiske bangers 11.09.19
Velgerne har valgt, stemmer har stemt, politikere har politikert. I anledning valget kommer Maren og Lisa til Radar med et knippe politiske bangers, og vi hedrer det beste av protestmusikk fra ulike sjangre.
Publisert: 11.09.2019
Spill av
Avslutningslåter 04.09.19
Denne uka var tema avslutningslåter, eller «closers» som det heter for de internasjonale sjeler. Tiril og Are fra henholdsvis Postblueskollektivet og Feber var gjester, og de hadde med seg en rekke storslagne låter som alle setter et perfekt punktum for sine respektive album.
Publisert: 05.09.2019
FacebookInstagram