Rådløs

Rådløs

I Rådløs kan du høre studenter løse andre studenters problemer ved hjelp av sin korte livserfaring og god hjelp fra folk som vet hva de snakker om fra SiT. Rådløs skal guide deg gjennom studenttilværelsen med tips om alt fra hvor mye det er greit å stjele fra de andre i kollektivet til hvordan man skal håndtere eksamensangst. Rådløs er for deg som vil bli både veiledet og underholdt!

 

 

Medlemmer: Hedda Hellum Jamtli, Sigurd Solheim, Hillevi Høyem, Andreas O. Alstad

Kategorier: Underholdning
Spill av
Rådløs #23 - Narc:kos
Partydop, prestasjonsdop og livets beruselse. Vi tar legaliseringsdebatten og Jørgen fra Velferdstinget er på besøk.
Publisert: 22.01.2020
Spill av
Rådløs #22 - Gloss nyttår
Nytt år, nytt tiår. Vi kårer det foregående tiårets mest rådløse personer, gir KYGO råd for et bedre nytt år og sveiper innom noen sexleketøy.
Publisert: 15.01.2020
Spill av
Rådløs #20 - Aldri mer 2. januar 1996
Sesongavslutning! Rådløs forteller hvem de egentlig er og vi har gravd i hverandres nett-historie. Fuck/Mary/danskebåten, hvem er hvem i Olsenbanden Jr. og Heddas digge søster får gjennomgå.
Publisert: 19.11.2019
Spill av
Rådløs #19 - Rådløs`besteste bestevenner
Vi snakker nestekjærlighet og kun god stemning i studio! Hillevi og Sigurd styrer showet i denne episoden om vennskap, med hjelp fra to ordentlig gode venner. Hvem av oss er den besteste bestevennen?
Publisert: 05.11.2019
Spill av
Rådløs #18 - Den nifse forbannelsen
Halloween er rett rundt hjørnet og i den forbindelse tar vi dere med ned i våre skumleste tanker. Bli med når vi kårer skumleste medbragte gjenstand, rangerer studentfrykter og gjør penisfakta creepy (eller sensuelle)!
Publisert: 29.10.2019
Spill av
Rådløs #17 - Tre-stjerners middag
Rådløs begir seg ut på en kulinarisk reise, og opplever alt fra rockenudler til ASMR. Bon Appétit!
Publisert: 22.10.2019
Spill av
Rådløs #16 - Ensomhet
Rådløs lukter på ensomheten som så mange studenter føler på. Vi har med oss Jørgen fra Velferdstinget idet vi ser nærmere på hvorfor vi er ensomme og hvordan vi kan løse det - sammen!
Publisert: 15.10.2019
Spill av
Rådløs #15 - Eks-faktor
Rådløs bryner seg på det som kanskje er kjærlighetens vanskeligste tema; vi snakker om ekser. Hedda sin eks gir oss gode råd, mens Hillevi forteller oss hvordan man ikke skal oppføre seg. Vi føler på kjærlighetens harde abstinenser!
Publisert: 01.10.2019
Spill av
Rådløs #14 - Dum og dritings (juba juba)
I denne episoden tar vi for oss studentvenn nr. 1, alkohol! Med oss i studio har vi UKEsjef Julian og Sindre fra Lykkepromille. Som en øl nytes denne seningen best kald!
Publisert: 24.09.2019
Spill av
Rådløs #13 - Alt er LOVE
Rådløs feirer pride! Med på festen har vi gjest Gjermund som forteller om hvordan det er å komme ut av skapet.
Publisert: 17.09.2019
Spill av
Rådløs #12 - Gis bort mot henting (haster!)
Livet på studentbudsjett er ikke alltid det letteste, men heldigvis finnes det noen ting der ute som er gratis. Vi tar et oppgjør med finn.no, forhatte besteforeldre og gratis ting du ikke bør gjøre!
Publisert: 10.09.2019
Spill av
Rådløs #11 - SEX!
Vi har hatt en temasending om alles favorittting, sex! I tillegg til å snakke om porno og de mest pulbare stedene i Trondheim, har vi fått atter et nytt fjes inn i besetningen. Si hei til Hillevi!
Publisert: 03.09.2019
Spill av
Rådløs #10 - Ny i Trondheim
Vi starter semesteret med en heidundranes gitar-duo. Andreas er ny i programmet og vi gir nye (og gamle) Trondheimsstudenter tips som ny i byen.
Publisert: 27.08.2019
Spill av
Rådløs #9 - Hjelp, det er eksamen!
I denne episoden tar vi for oss studentfiende nr. 1, eksamen! Har du noen gang stresset over en eksamen? Hør på oss snakke om folk som har det verre, lette fag på gløs, og hvordan du ikke bør ri en hest igjennom eksamen.
Publisert: 30.04.2019
Spill av
Rådløs #8 - NTNUI får deg opp av sofaen
Helse og trening er dagens episode, og i den anledning får vi besøk av NTNUI! Vi får tips om alt man kan finne på i sportens ånd i regi av NTNUI, alti fra hund til rumpeldunk. Vi har også vikar; selveste Petter.
Publisert: 09.04.2019
Spill av
Rådløs #7 - Så sykt fritids
Vi bygger videre på forrige temasending og snakker i denne episoden om fritid! Nordmenn topper statistikkene over land med mest fritid, men hva skal vi med så mye av den? Og hva er egentlig fritid? Vi navigerer dere også igjennom den jungelen av aktiviteter Trondheim inneholder!
Publisert: 26.03.2019
Spill av
Rådløs #6 - Spørsmål-spesial
I Hedda og Adrians fravær, har Sigurd tatt inn tre herlige mennesker i Rådløs' varme for å svare på store og små spørsmål fra lytterne!
Publisert: 19.03.2019
Spill av
Rådløs #5 - Frivillighet, med samfundet-leder Eirik Sande
Vi snakker løst og ledig om frivillighet! Med oss har vi samfundet-leder Eirik Sande.
Publisert: 12.03.2019
Spill av
Rådløs #4 - Avhengighetens Jernbur
Denne episoden handler om avhengighet! Hvilke avhengigheter skammer du deg over? Vi går igjennom egne erfaringer og spørsmål fra lytterne.
Publisert: 05.03.2019
Spill av
Rådløs #3 - Dating og Ditching
Vi snakker om hvordan det er å date som student! Ville du tatt med daten din på Mc'ern? Vi frister med erfaringer og spørsmål fra lytterne.
Publisert: 26.02.2019
Spill av
Rådløs #2 - Kollektivlivet
Kollektivlivet diskuteres i dagens sending. Vi diskuterer hva som er innafor, finner 5 typer som bor i kollektiv, og løser problemer.
Publisert: 19.02.2019
Spill av
Rådløs #1 - Sexmedaljens bakside
Rådløs er i gang og vi tar for oss kjønnsykdommer! Hva gjør man når du har vært utro og har fått klamma? Helsesøster gjør oss klokere.
Publisert: 12.02.2019
FacebookInstagram