Bortskjemte Bærums Bitches


foto: FEBER

FEBER byr på intervjuer med to av de feteste spillerne på den norske hiphop-scenen, Pasha og Philip Emilio. I tillegg har musikkverden frelst oss med tunge bangers, harde bars og myke hooks. 

White Girl Turtleneck, er det en rant om rike, hvite jenter?

- Jo! Jeg tenkte at vi må lage en sang om disse bortskjemte menneskene vi har levd med alle disse årene. Jeg oppsummerte hele oppveksten min i den teksten, hvor bortskjemte de er, hvor lite perspektiv de har på ting. Jeg ville lage en låt som de hører på og. Den er laget for disse white girlsa. Jeg har møtt mange jeg har gått på skole med ute på byen som sier "Hva faen, jeg digger den! Jeg hører på den hel tiden! Den låta handler om meg, sånn serr. Jeg kødder ikke!"

Rykkin-rapperen snakker også om kompisen sin med Polo-tættis over hele brystkassa:

- Jeg ble helt satt ut da jeg så den! Den må du nesten spørre han selv om. Han er stolt av den og! 

FEBER har også besøk av Nora Collectives Philip Emilio som snakker om Oslos sjekkescene og koreanske RnB-vokalister. 

Hør sendingen her.


TRACKLIST

Smoke DZA - Untitled

Unge Ferrari - Ashanti

Syd - All About Me

Syd - No Complaints

SiR - Ooh Nah Nah (feat. Masego)

SiR - New LA ft. Anderson .Paak, King Mez

Ace Tee - Bist Du Down?

Pasha - White Girl Turtleneck

Pasha intervju del 1

Pasha - All My Homies

Pasha intervju del 2

Pasha - Tie-Dye

Your Old Droog - G.K.A.K

Philip Emilio Intervju del 1

Philip Emilio - Følsom ft. Unge Ferrari og Vinz

Philip Emilio Intervju del 2

Philip Emilio - Pelikaner ft. Arif

Pats Nichols - Fritid

Migos - Slippery (Ft. Gucci Mane)

Store P - Bad and Boujee (jævlig koselig)

Lupe Fiasco - Tranquillo (Ft. Rick Ross & Big K.R.I.T.)

Lupe Fiasco - Promise

Lupe Fiasco - Jump (Ft. Gizzle)

Gucci Mane & Future - Check on me

Secret Circle - Satellite (feat. Despot)

612 - Flippe CashFEBER er Radio Revolts hiphopmagasin og Trondheims eneste hiphopprogram på radio. Hver fredag mellom kl 18 og 20 spiller vi den nyeste, ferskeste og feteste rapmusikken og holder deg samtidig oppdatert på hva som skjer i rapspillet. Plateanmeldelser, nyheter, konserter, artistintervjuer og løs og fast sjitprat om det meste med relevans til hiphopsjangeren. Sjekk oss ut på facebook: https://www.facebook.com/feber
Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte