Hvem er Young Mogadishu?

Foto: Hilde-Katrin Hagen Fjørtoft

 

Trondheimshelgen kan friste med fire hiphopkonserter du bør få med deg, og FEBER har snakket med to av dem.

 

For en helg vi går inn her i Trondheim! First up er det Snow Boyz på Sukkerhuset Scene, med Oppkast a la Kart som oppvarming. Så er det Conz på Knaus kl23:59, som tar med seg Wonder the Boy og P-Flow. I morgen kan du sniklytte på skiven Platinum Panter av Drug Salat på Prisløs Redesign før du må skynde deg på Knaus igjen, for å se Fejl & Daler spille kl23:59.


FEBER har i den sammenheng besøk av både Snow Boyz og Conz for å prate om livet og for å få bars i studio. Snow Boyz snakket om hvordan fjorårets banger 42 ble så stor som den ble. Låten ble remixet av halve rap-Norge, blant annet av Arif og Chirag, og snømennene snakket om hvordan det hele skjedde.

 

- Det gikk alt rykte om at mange ville lage remix allerede før vi slapp den. Den første som kom ut var med Boss Castro og gutta fra hiphop 101. Og etter det var det Chirag som tok kontakt. De eneste vi kontakta personlig var Arif. Han skulle lage remix på Vi Kommer, men siden han drøyet på den, ba vi han om å heller bare legge vers på 42.

 

Etter en lang samtale var det kun en ting igjen å spørre om:

- Hvem er Young Mogadishu?

 

- Hele Norge lurer på det ass! Det er bare en kompis av meg. Grei kar.

 

Hør resten av intervjuene her!

 

 

FEBER er din favorittrappers favorittradioshow! Vi spiller hiphop og R&B hver fredag fra kl 18-20 på Radio Revolt.

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte