Marcus' månemysterium

Krepsen
Illustrasjon: Synøve Daaland

Denne nettsakserien vil ta for seg alle de tretten stjernetegnene. Ja du leste riktig; tretten. Jeg vet heller ikke hvorfor det er tretten, men følg med på sending på fredag kl.16 så kan vi finne ut av hvorfor sammen. Tanken er her å supplere det jeg ikke får gjort på lufta. Her vil jeg da gi en kjapp innføring i de forskjellige stjernetegnene, deres trekk og noen seksuelle nøkkelord fordi sex selger.

Liten PSA før vi starter.

Det har vært store endringer i den astrologiske verden i overgangen fra 2019. Dette har gjort at informasjon jeg ser på som nøyaktig eller føler er korrekt har vært vanskelig å finne. Kildene jeg har brukt har primært vært astrology.com, allure.com og Sophia Leas bok, Erotisk Astrobibel. Om du er genuint interessert i å lære mer om ditt stjernetegn eller tenker å legge stor lit i disse sakene, anbefaler jeg at du tar ting med en neve salt eller to da jeg ikke kan garantere at alt er korrekt.

Nå som det er sagt - velkommen til stjernetegn! 

Væren - Aries - 18. april til 13. mai

Væren elsker å være en vinner. Modige og ambisiøse, stuper de gjerne med hodet først inn i selv de mest utfordrende situasjoner. Værer er lite kompliserte og gjerne veldig direkte. De har en tendens til å handle før de tenker. Dette fører til at de noen ganger må lære av sine feil,  men det blir de bare sterkere av. 

Tre seksuelle nøkkelord om Væren: Entusiastisk, lidenskapelig og krevende. En værs erogene soner vil være hodet og ansiktet. En lett massasje av hodebunnen vil ha enhver vær småstønnende av glede. 

Seksuelt er en vær en modig og lidenskapelig kriger som alltid jakter etter noe ukjent og spennende. 

Tyren - Taurus - 13. mai til 21. juni

En tyr elsker å slappe av i rolige miljø. Omgitt av myke lyder, beroligende dufter og dekadente smaker er tyren i sitt ess! Tyren er den mest sensuelle av stjernetegnene og tilfredsstillelse er nesten en nødvendighet. En tyr er en estetiker som elsker å omgi seg med skjønnhet og luksus. Selv om de i en ideell verden hadde brukt all sin tid på å bade i essensielle oljer, kan en tyr verdien av god mynt og er ikke redd for å rulle opp ermene og ta i et tak!. 

Tre seksuelle nøkkelord om Tyren: Sensuell, utholdende og misliker forandring. En tyrs erogene soner er nakke og hals. Lette, tilfeldige strøk i det du hjelper en tyr med et slips eller smykke vil være nok til å gjøre enhver tyr gal. 

Tvillingene - Gemini - 21. juni til 20. juli

Tvillingene er usedvanlige opptatte,  ofte på flere plan samtidig. 

For å rekke alt de skulle ha gjort, skulle tvillingene av og til ønske at de kunne klone seg selv. Dette har  ført til en falsk stereotypi om at tvillinger er two-faced. Dette er ofte fanteri da tvillinger sjeldent har dobbel agenda og oftest er lekne og intellektuelt nysgjerrige. En tvilling er snakkesalig og alltid på farten.

Tre seksuelle nøkkelord om Tvillingen:  Underholdende, sprudlende og utålmodig. En tvillings erogene soner vil være hender, armer og skuldre. Om en begynner med å stryke lettoppover fra hendene samtidig som en hvisker myke ord inn i ørene, vil alle tvillinger falle for deg!

Krepsen - Cancer - 20. juli til 10. august

Høyst intuitiv, vil en kreps aldri ha et problem med å gå inn i et rom og umiddelbart plukke opp energien. Krepsen er svært sensitiv til sine omgivelser og beskytter seg med et hardt ytre skall. Dette fører til at de kan først bli oppfattet som kalde, men blir du kjent med en kreps, vil man over tid lære å se deres sanne rolige, mystiske og omtenksomme natur. En kreps er ofte humørsyk og kan ofte brått endre humør. 

Tre seksuelle nøkkelord om Krepsen: Intuitiv, omsorgsfull og humørsyk. En kreps’ erogene sone vil være sjelen. For resten av oss kan dette oversettes med å si at lange, dype kyss med full bruk av munn, tunge og tenner er det som overvinner en kreps. Begge kjønn liker også å få brystene stimulert. 

Følg med i morgen for neste bolk med stjernetegn!

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte