Marcus' månemysteri vol. 2

Skorpionen
Illustrasjon: Håkon Karlsen

 

Denne nettsakserien vil ta for seg alle de tretten stjernetegnene. Ja du leste riktig; tretten. Jeg vet heller ikke hvorfor det er tretten, men følg med på sending på fredag kl.16 så kan vi finne ut av hvorfor sammen. Tanken er her å supplere det jeg ikke får gjort på lufta. Her vil jeg da gi en kvikk innføring i de forskjellige stjernetegnene, deres trekk og noen seksuelle nøkkelord fordi sex selger. 

 

Da er vi tilbake med del to av innføringen. Del en kan du lese her. I denne andre delen følger vi på med de neste fire stjernetegnene. 

 

Løven - Leo - 10. august til 16. september 

Livlige, teatralske og lidenskapelige. Løver er kongelige av natur og elsker å være i søkelyset og feire seg selv. Naturlig lidenskapelige og karismatiske; løver liker å søke og dyrke nye vennskap. Løvens forhold bygger på kunstnerisk og kreativ inspirasjon. En løve vil typisk være selvsentrert, men også varm, sjenerøs og viljesterk. 

Tre seksuelle nøkkelord om Løven: sjenerøs, stolt og arrogant. En løves erogene soner er ryggen og mellom skulderbladene. Gir du en løve styringen og lar dem dominere, vil en løve gi etter gang for gang.

 

Jomfruen - Virgo - 16. september til 30. oktober

Jomfruen er logisk, systematisk og praktisk. Det er også med disse verdiene de møter livet. Jomfruen er en perfeksjonist og skyr ikke unna å bedre sine evner gjennom dedikert og konsis trening. En jomfru er god på å ta inn informasjon og vurdere det. En jomfru behandler informasjon som en datamaskin og jobber alltid for å strukturere informasjon til definerbare, kategoriserbare klare konsept. 

Tre seksuelle nøkkelord om Jomfruen: perfeksjonist, sjenert og kontrollerende. En jomfrus erogene soner er mageregionen. Har du litt tålmodighet, og stryker fra midjen ned til skrittet vil du nok få et smil fra de fleste jomfruer. 


 

Vekten - Libra - 30. oktober til 23. november

Vekter er opptatt av balanse og harmoni i livet, og jobber konstant for likevekt og symmetri. De er gjerne estetikere og intellektuelle; vekter liker høykultur, og er en konnosør av de finere ting i livet. En vekt vil prøve å gjøre alle til lags, og uten god kommunikasjon kan dette noen ganger gå utover etablerte grenser i relasjoner. Det er viktig for en vekt å huske at kjærligheten og lykken til sine nærmeste er viktigere enn fjerne beundrere. 

Tre seksuelle nøkkelord om Vekten: bestemt, fengslende og ustabil. Vekter er vakre, flørtete og sjarmerende. En vekts erogene soner er rumperegionen og hoftene. Sakte dans mens hender og fingre glir over hoftene vil dra din vekt inn i en sikker transe. 


 

Skorpionen - Scorpio - 23. november til 29. november

En av de mer misforståtte tegnene. Skorpionen er full av lidenskap og kraft. Skorpioner henter sin styrke fra den psykiske og emosjonelle dimensjonen av livet. For Skorpionen er livet et taktisk spill hvor de prøver å ligge flere steg foran andre for å enklest mulig sette sjakkmatt . Skorpioner vet hva de vil ha og er mer enn villige til å spille langsiktig for å få det. De holder kortene tett til brystet og kan for mange virke forførende og mystiske. 

Tre seksuelle nøkkelord for Skorpionen: intens, lojal og sjalu. Skorpioners erogene soner er intensitet i fast form. Hypnotiske, intense og lidenskapelig blikk vil fange en skorpion. De mest følsomme deler av sine fysiske vesen er nederst del av ryggen og kjønnsorgan. De kan være voldsomme når de først er i gang. 

 

Følg med i morgen for siste gruppe stjerneteng her og på sending kl. 16 for å få en innføring i horoskop!

 

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte