Trondheim Calling-spesial

 

Foto: foto.samfundet.no

 

FEBER har Trondheim Calling-spesial og spiller i den sammenheng de feteste låtene fra de aktuelle hiphop-artistene booka til festivalen. FEBER-hodene diskuterer konsertene som har vært, forventningene til de kommende konsertene og spiller låtene til TC-aktuelle artister. Blant annet kan du høre hits fra Pasha, Fejl & Daler, Ivan Ave og intervjuer med Kjartan Lauritzen og Emile The Duke.

 

Kjartan Lauritzen, eller Per som han egentlig heter, kommer fra et lite sted med omtrent tusen innbyggere. Jeg ber han derfor om å ta meg gjennom en typisk bygdefest.

- Alt kan skje. Og det som skjer, det skjer, ler han.

Lauritzen hadde også sin egen hemmelige kleskolleksjon, og forklarer om framtidsvisjonene for klærne.

- Jeg har mine teorier om at de kommer til å gå jævlig dyrt på ebay om 5 år. Sånn en T-skjorte for fem tusen. Men så er det egentlig jeg som selger alt selv.

Godgutten fra Balestrand forteller vidre om det notoriske dragehylet, som bare han er i stand til å lage.

- Det høres ut som Nazgûl i Ringenes Herre. Det er et hyl hvor jeg bruker hver eneste muskel i kroppen min. Men jeg tror ikke jeg kan det lenger. Jeg har ødelagt stemmebåndet.

I studio er også Emile The Duke som forteller om å slutte på jobben, alternative livsstiler, og den nye skiva hans, Rapman!

 

Hør hele sendingen her.

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte