Marcus' Månesmysterium Vol. 3

Fiskene
Illustrasjon: Synnøve Daaland

Denne nettsakserien vil ta for seg alle de tretten stjernetegnene. Ja du leste riktig; tretten. Jeg vet heller ikke hvorfor det er tretten, men følg med på sending på fredag kl.16 så kan vi finne ut av hvorfor sammen. Tanken er her å supplere det jeg ikke får gjort på lufta. Her vil jeg da gi en kvikk innføring i de forskjellige stjernetegnene, deres trekk og noen seksuelle nøkkelord fordi sex selger. 

 

Her er tredje og siste del av innføringen i stjernetegn. Du bør også få med deg del en og del to.

Liten PSA igjen: Da astrologiverden ble snudd mer på hodet enn facebookbrukere ble av Kony2012 så har det kommet noen endringer. Det trettende stjernetegnet, Slangebæreren, var det eksepsjonelt vanskelig å finne kilder på som jeg følte var solide og samsvarte i noen grad med stemningen/informasjonen jeg fikk av de andre kildene mine. Derfor har jeg tatt en sjefsavgjørelse på å bare finne på trekkene til Slangebæreren samt tegnets seksuelle nøkkelord og trekk.

 

Slangebæreren - Ophiuchus - 29. november til 17. desember

Slangebæreren er særdeles målrettet og en utspekulert strateg. Mens andre spiller tre rad så er slangebæreren midt i en dobbel femdimensjonal-sjakkrunde mot Magnus Carlsen og Mohammed Ali. Slangebæreren lar seg ikke stoppe av noe i sin søken mot å oppnå sine mål. Sosialt er de kvikke og meget vittige. En slangebærer vil ha få problemer med å fange et rom om hen så ønsker. Ellers har de også ganske ok forståelse over andres fysiske behov. «Trenger du en paraply når det regner eller? NP.»

Tre seksuelle nøkkelord om Slangebæreren: Effektiv, åpent sinn og kritisk. En slangebærer har mye fysiske spenninger på grunn av sitt aktive liv med liten margin for feil. Dermed er ørene en naturlig erogen sone for en enhver aktiv løfter av slangevesen. En liten masasje på øreflippen vil få enhver slangebærer til å smelte tilbake til sitt innerste seg. 


 

Skytten - Sagittarius - 17. desember til 20. januar

En skytte vil alltid være på søken etter vitenskap. En skyttes begjær vil ofte være spirituelle og intellektuelle eventyr. På grunn av sine mange eventyr er skytter naturlige historiefortellere. Naturlig vittige, de putter humor og fanteri i alle sine samtaler. En skytte er meget tiltrekkende og får seg enkelt flere vennskap og forhold. En skytte er en evig optimist som alltid søker nye horisonter.

Tre seksuelle nøkkelord om Skytten: optimistisk, eventyrlysten og taktløs. En skytte sine erogene soner er hofte, rygg og lår. En leken hånd på innsiden av låret til en skytte vil være en garantert hit. Forsiktige negler langs ryggen vil også slå godt an. 


 

Steinbukken - Capricornus - 20. januar til 16. februar

Veldig måldrevne, steinbukker er bestemte og vil ikke la noe forstyrre seg fra å nå målene de har satt. På grunn av sitt fokus og driv kan de, i likhet med skorpioner, virke kalde. Det sies at steinbukker går gjennom utfordringer og hardskap i ung alder og at de derfor aldres baklengs. De blir gjerne mer ungdommelige og lekne med alderen. 

Tre seksuelle nøkkelord om Steinbukken: realistisk, praktisk og pessimistisk. En steinbukk sine erogene soner vil være ben og kne. Å bli kysste bak knærne vil garantert sende en steinbukk til himmels. 

 

Vannmannen - Aquarius - 16. februar til 11. mars

Vannmannen er den mest humanitært opptatte av stjernetegnene. Vannmenn er av natur en gjeng med rebeller. Åpent sinn og en fri sjel er viktige byggestener for vannmenn. Vannmenn er store tenkere og kan i noen tilfeller ha lett for å glemme det som er i sine nærmeste omgivelser. Vannmenn er store individualister og er alltid på jakt etter nye erfaringer og opplevelser. 

Tre seksuelle stjernetegn om Vannmannen: idealistisk, eksentrisk og uberegnelig. En vannmann sine erogene soner er helt klart ben og ankler. En sensuell ankelmassasje, og enhver vannmann vil være din. 

 

 

Fiskene - Pisces - 11. mars til 18. april

Fisker er de mest omtenksomme og empatiske av alle tegnene. Ekstremt sensitiv for følelser, en fisk kan fort bli overveldet av emosjon. En fisk er meget fleksibel og kan tilpasse seg til de fleste situasjoner. Deres forståelse for følelsesverdenen gjør at de er naturlig talentfulle kunstnere. En fisk har lett for å drømme seg bort i en fantasiverden.

Tre seksuelle nøkkelord om Fiskene: romantisk, følsom og ubesluttsom. En fisks erogene soner er føttene. Delikat berøring av føttene og under fotbladene. En tå eller to i munnen vil også settes pris på.


 

Da var det over for denne gangen. Vi har jo i løpet av denne treparts nettsaken (del en og del to finner du her) blitt kjent med de ikke nødvendigvis sanne trekkene til alle stjernetegnene som finnes der ute. Mitt håp er at dere vil ta dette med dere inn i 2020. Og, ikke minst at dere vil høre på dagens sending av Nesten helg hvor vi skal grave dypere inni horoskop og stjernetegn. Kl. 16. På dab+ eller nettradio på radiorevolt.no

Radio Revolt Direkte

Direkte

Radio Revolt Direkte